Opiskelijatöihin.fi

Lightup Network Solutions GmbH & Co. KG

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 21.2.2019

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
välittömästi

Palkkaus
4,40 EUR / Tunti

Haku päättyy
21.2.2019

Työpaikan lähiosoite
Etätyö / worldwide 00000, valtakunnallinen

Lisätietoja antaa
info@lightupnet.de / +49 69 96244560

Etätyö: Chat-operaattori valvomaan keskustelupuhelinta (ei seksiä)

Työtehtävän kuvaus Olemme saksalainen yritys, joka perustaa ilmaista chat-puhelinlinjaa Suomeen. Emme ole seksichat emmekä seuranhakulinja: sen sijaan palvelumme on paikka arkisille keskusteluille, tuntemattomien jututtamiselle, small talkille, uusien ystävien etsimiselle ja niin edelleen.

Tähän tarkoitukseen me tarvitsemme sinua, suomea puhuva henkilö. Sinun työtäsi olisi soittaa chatpuhelimeen ja päivystää julkisessa chat-huoneessamme. Koska olemme vasta aloittaneet toimintamme eikä soittajia vielä ole monia, suurimman osan ajasta kuuntelisit Radio Helsinkiä. (Kun kukaan muu ei ole paikalla, chat-puhelimme soittaa radiota).

Käytännössä saat siis palkkaa radion kuuntelemisesta puhelimella. Kun joku liittyy kanavalle, odotamme sinun toki keskustelevan heidän kanssaan. Tärkeintä kuitenkin on, että chat ei olisi aivan tyhjillään silloin, kun joku liittyy sinne.

Meillä on yhä lähes 24 tuntia vuorokaudesta vapaana uusille chat-päivystäjille. Kerro siis, mihin aikaan haluaisit työskennellä: maanantaista perjantaihin klo 9–13, viikonloppuisin klo 21–02 tai muuhun kellonaikaan, niin sovitamme sen yhdessä aikatauluihimme.

Koska olemme vasta aloittaneet eikä yrityksemme vielä tee voittoa, voimme maksaa vain 4,40 EUR tunnilta. Suurimman osan päivystysajastasi olet kuitenkin toimettomana radion äärellä. Voit siis hyvin tehdä ohessa esimerkiksi muita töitä, kunnes joku aloittaa keskustelun.

Voit liittyä puhelinchattiin kahdella tapaa:

Soita Helsingissä sijaitsevaan lankapuhelinlinjaamme.
Voit yhdistää linjalle myös VOIP-palvelun (Voice-Over IP) kautta mistä päin maailmaa. Tarvitset tähän ainoastaan vakaan internet-yhteyden. Me autamme sinua järjestelmän pystyttämisessä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
Www

http://www.lightupnet.de

Jaa ilmoitus