Opiskelijatöihin.fi

Aalto EE

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 24.2.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
mahdollisimman pian

Palkkaus
neuvoteltavissa

Haku päättyy
24.2.2019

Työpaikan lähiosoite
Mechelininkatu 3C 00100 , Helsinki

Lisätietoja antaa
Sara Bäcklund / aTalent Recruiting 050 477 9940

Sales Trainee

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täyspäiväinen, määräaikainen
Haettu tausta: 4. vsk - valmistunut
Työaika: 30-38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Sijainti: Mechelininkatu 3C, 00100 Helsinki
Haku-DL: 24.2.2019

Aalto University Executive Education Oy (Aalto EE) tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon koulutus- ja kehittämispalveluja hyödyntäen Aalto-yliopiston osaamista. Yhtiöllä on toimistot Helsingissä ja Singaporessa. Aalto EE:n missiona on rakentaa parempi maailma paremmalla johtajuudella ja kehittää uuden aallon johtajia. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta.

Aalto EE etsii Sales Traineeta kuuden kuukauden trainee-jaksolle esimerkiksi maaliskuusta alkaen. Tehtävä sopii erityisesti opintojensa loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle. Työskentelystä maksetaan palkkaa, ja työtunteja kertyy viikossa 30-37,5 mahdollisuuksiesi mukaan.

Sales & Customer Value -tiimin jäsenenä tehtävänäsi on myydä Aalto EE:n liikkeenjohdon koulutus- ja kehityspalveluita yksityis- ja yritysasiakkaille, osallistua sisäisiin myynnin kehittämisprosesseihin ja myyntitiimin palavereihin sekä muihin myynnin tuen tehtäviin. Myyntityö painottuu uusasiakashankintaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, innostavat ja alaan intohimoisesti suhtautuvat kollegat sekä Suomen kärkiyrityksiä edustavan asiakasjoukon. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi myynnin saralla haastavien työtehtävien, motivoituneiden kollegojen ja kansainvälisen yritys- ja tiedemaailman verkoston parissa.

Odotamme sinulta:

-liiketoiminnallista ymmärrystä
-asiakaspalveluhenkistä asennetta
-kiinnostusta myyntiä ja markkinointia kohtaan
-hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja suomeksi ja englanniksi
-digiosaamista, kuten erilaisten digitaalisten kanavien tuntemista
-tuloskeskeisyyttä
-kokemus myynti- tai asiakaspalvelutyöstä luetaan eduksi

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi 24.2. mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/aalto-ee-sales-trainee-2-2019. Kerrothan hakemuksessasi erityisesti myyntitaidoistasi sekä siitä, miksi haluat työskennellä juuri liikkeenjohdon koulutuspalveluiden parissa.

Lisätietoa Aalto EE:n toiminnasta saat täältä: https://www.aaltoee.fi/. Halutessasi lisätietoa tehtävästä tai hakuprosessista, ota yhteyttä aTalentin Recruitment Coordinator Sara Bäcklundiin (sara.backlund[a]atalent.fi, 050 477 9940).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Aalto EE:lle.
Www

https://www.aaltoee.fi/

Jaa ilmoitus