Opiskelijatöihin.fi

Trimble Solutions Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 24.2.2019

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
24.2.2019

Työpaikan lähiosoite
Metsänpojankuja 1 02130, Espoo

Lisätietoja antaa
Jenny Fast, jenny.fast@trimble.com, +358 40 653 6383

BIM Trainee

Työtehtävän kuvaus Haluatko olla toteuttamassa tietomallinnuksen (BIM) tuomaa rakennusalan muutosta? Haluatko määräaikaisen harjoittelupaikan, jossa pääset kehittämään suomalaista tietomallinnusta nuorekkaassa ja innostuneessa tiimissä, Suomen tietomallinnuksen paraatipaikalla?

Haemme nyt tietomallinnuksesta kiinnostunutta rakennusalan opiskelijaa harjoittelijaksi asiakastiimiimme Espooseen. Asiakastiimin jäsenenä opit tukemaan asiakkaitamme Tekla-ohjelmistojen käytössä ja edistämään tietomallien hyödyntämistä asiakasyrityksissämme. Tehtävänkuva tarkentuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Suomen ja Baltian myyntiyksikkömme asiakkaat ovat suunnittelutoimistoja, rakennusliikkeitä sekä betonielementtitehtaita ja teräskonepajoja. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä heidän kanssaan kehittääksemme työkaluja ja toimintatapoja, jotka auttavat suunnittelemaan ja toteuttamaan hankkeet paremmin ja pitämään sovitut kustannukset ja aikataulut.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten tehtävien lisäksi kansainvälisen työyhteisön ja loistavan mahdollisuuden oppia tietomallinnuksen huippuosaajaksi.

Odotamme sinulta

loppupuolella olevia opintoja soveltuvalta alalta
Tekla-ohjelmistojen tuntemusta
sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
palveluasennetta ja tunnollisuutta
yhteistyökykyä ja kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun.

Lisäksi eduksesi on aikataulutus- ja mitoitusohjelmistojen tuntemus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Service Manager Juha Nieminen, puh. 030 661 1827. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen HAKEMUSLOMAKKEEN kautta mahdollisimman pian tai viimeistään Helmikuussa 24, 2019.

Käy myös katsomassa mitä mieltä Sakari ja Ligia ovat Trimblellä työskentelystä: Life at Trimble, Sakari ja Life at Trimble, Ligia


Trimble Solutions Oy

Ohjelmistoyhtiö Trimble Solutions on edelläkävijä siirryttäessä digitaalisten tietomallien käyttöön. Yhtiö tarjoaa rakennus-, energianjakelu- ja vesihuoltoyhtiöille sekä kunta-asiakkailleen merkittäviä kilpailuetuja.

Trimble Solutionsilla on asiakkaita yli 100 maassa, toimistoja yli 20 maassa ja maailmanlaajuinen kumppaniverkosto. Konsernin palveluksessa on tällä hetkellä noin 800 henkilöä. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Espoossa. Trimble Solutions on osa yhdysvaltalaista monialaista teknologiayhtiö Trimble Inc:iä, jonka pääkonttori sijaitsee Kalifornian Sunnyvale:ssa.
www.tekla.com | utilities.trimble.fi | kunnat.trimble.fi

Trimble Privacy Center
Www

https://www.tekla.com/

Jaa ilmoitus