Opiskelijatöihin.fi

Okmetic

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 25.2.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
25.2.2019

Työpaikan lähiosoite
Piitie 2 01510, Vantaa

Lisätietoja antaa
Jasmin Shams / aTalent Recruiting

Tietokanta-asiantuntija

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen
Työaika: 38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Sijainti: Piitie 2, 01510 Vantaa
Haku-DL: 25.02.2019

Okmetic toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä, korkealaatuisia piikiekkoja antureiden sekä erillispuolijohteiden ja analogiapiirien valmistukseen. Piikiekkoja hyödynnetään esimerkiksi autoteollisuudessa, kannettavan elektroniikan valmistuksessa ja terveysteknologiassa. Okmeticilla on maailmanlaajuinen asiakaskunta ja myyntiverkosto, joka palvelee Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Yhtiöllä on pääkonttori ja tuotantolaitos Vantaalla Koivuhaassa, missä myös valmistetaan valtaosa yhtiön toimittamista piikiekoista. Vantaan toimipisteessä työskentelee tällä hetkellä n. 400 Okmeticilaista.

Okmetic etsii nyt kehittymishaluista tekijää kasvamaan Tietokanta-asiantuntijaksi osana osaavaa IT-tiimiään. Tässä tehtävässä tulet keskittymään Okmeticin sisäiseen toiminnanohjausjärjestelmään liittyviin tietokantoihin ja niiden ylläpitoon sekä ohjelmointiin.

Tietokanta-alustana Okmeticilla on käytössä Oracle 12, mutta sinulla ei tarvitse olla entuudestaan osaamista juuri Oraclen parissa työskentelystä. Perustaidot tietokannoista sekä aito halu oppia niistä lisää ovat kuitenkin edellytyksiä. Tukenasi tulee olemaan pitkän linjan tietokanta-osaaja ja hänen ohjauksessaan pääset kehittämään omaa osaamistasi ja kasvamaan tietokanta-asiantuntijaksi. Työajasta n. 20% menee ylläpitoon, versiopäivityksiin ja varmistukseen liittyviin tehtäviin ja 80% tietokantaohjelmointiin.

Roolissa korostuu kyky analyyttiseen ajatteluun ja tämän myötä erilaisten ratkaisujen ja niiden rakentamisen puntarointiin. Kanssasi Okmeticin IT-tiimissä työskentelee seitsemän kokenutta kollegaa, joilta saat työhösi tukea ja sparrausta. Tiimin sisällä toimitaan avoimesti ja kannustetaan kommunikoimaan ja tuomaan omia näkemyksiä esille.

Okmetic etsii henkilöä, jolla on:

- Perustaidot tietokannoista sekä ohjelmoinnista esimerkiksi opintojen tai töiden kautta
- Aito halu kasvaa ja kehittyä tietokanta-osaajana
- Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- Mahdollinen aikaisempi kokemus Oraclen, SQL Serverin tai MySql:n parissa työskentelystä. Mikäli olet jo kokeneempi tekijä Okmetic pystyy tarjoamaan uusia haasteita myös sinulle.
- Osaaminen seuraavista: PL/SQL tai Transact-SQL

Okmetic ja tämä tehtävä tarjoavat sinulle:

- Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä kovaksi tietokanta-osaajaksi kokeneen kollegan mentoroimana
- Roolin, jossa pääset konkreettisesti näkemään kädenjälkesi ja kehittämään yrityksen toiminnan kannalta merkittävää tuotetta
- Omalla alallaan kehityksen kärjessä olevan tuotteen, jonka parissa työskentely kehittää myös sinun ammatillista osaamistasi
- Suomalaisessa yrityskentässä ainutlaatuisen ympäristön ja alan, jolla on hyvät tulevaisuuden näkymät
- Työympäristön, jossa työntekijät viihtyvät ja jossa pääset myös itse vaikuttamaan siihen, miten asioita tehdään

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Okmeticille.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä CV ja hakemus viimeistään 25.02.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/okmetic-tietokanta-asiantuntija-2-2019. Laitathan hakudokumentit PDF-muodossa.

Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.okmetic.com/fi. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shamsilta (0504350807, jasmin.shams[ät]atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/open-position/tietokanta-asiantuntija

Jaa ilmoitus