Opiskelijatöihin.fi

Gramex

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 25.2.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
25.2.2019

Työpaikan lähiosoite
Pieni Roobertinkatu 16 A 00120, Helsinki

Lisätietoja antaa
Jenni Tontti / aTalent Recruiting

Gramex etsiii asiakaspalveluhenkistä koordinaattoria

Työtehtävän kuvaus Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa, kevään aikana
Sijainti: Pieni Roobertinkatu 16 A, 00120 HELSINKI
Haku-DL: 25.2.2019

Gramex on esittävien taiteilijoiden ja äänitetuottajien tekijänoikeusjärjestö. Gramexilta saa lupia äänitemusiikin ja musiikkivideoiden käyttöön. Gramex toimii palvelevana linkkinä kymmenien tuhansien oikeudenhaltija-asiakkaiden ja musiikkia käyttävien asiakkaiden välillä. Gramex tarjoaa musiikin lisensointipalveluja, jotka helpottavat musiikin käyttöä ja tuottavat oikeudenmukaisen korvauksen musiikin ammattilaisille. Koska musiikki tekee hyvää, Gramex tahtoo tehdä musiikin käytön helpoksi. Gramexista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.gramex.fi/.

Gramex etsii dynaamista ja kehityskykyistä tulevaisuuden osaajaa parinkymmenen hengen asiantuntijajoukkoonsa. Rooli on uusi ja työskentelet suurelta osin lisensoinnin parissa. Sen rinnalla työskentelet hallinnon ja oikeudenhaltija-asioiden parissa. Gramex perehdyttää sinut tehtäviin eikä näissä vaadita aikaisempaa kokemusta alalta. Tärkeää on, että olet oppimishaluinen ja omaksut asioita nopeasti. Toivomme, että haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi ja viihdyt muuttuvassa ympäristössä. Työssä menestyt, jos olet asiakaspalveluhenkinen, uskallat lähestyä erilaisia toimijoita etkä vierasta Exceliä ja tiedostojen käsittelyä.

Lisensiointipuolella työtehtäviisi kuuluu pääasiassa asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin puhelimitse ja sähköpostitse. Teet muun muassa äänitteisiin liittyviä selvityksiä ja tunnistat uusia lyhytaikaisia radiotoimijoita. Olet myös yhteydessä kaupallisiin radioihin ja TV-tuotantoyhtiöihin.

Hallinnon ja oikeudenhaltijayksikön puolella teet esimerkiksi tilitysvalmisteluprosesseihin liittyviä erillistehtäviä ja toimenpiteitä, jotka sisältävät korvaustietojen selvitystä ja tallennusta sekä alustavien tilityslaskelmien laatimista. Työssäsi avustat erityisasiantuntijoita, osallistut selvitystyöhön ja Gramexin asiakaspalveluportaalin hallinnointiin.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Gramexin palvelukseen.

Hakijalta odotetaan:

- Soveltuvaa opintotaustaa
- Oma-aloitteista, itseohjautuvaa ja järjestestelmällistä työskentelyotetta
- Joustavaa asennetta sekä halua kokeilla ja oppia jatkuvasti uutta
- Myynti- ja markkinointihenkisyyttä sekä asiakaspalveluasennetta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
- Kiinnostusta musiikkialaa kohtaan

Gramex tarjoaa:

- Rooli on Gramexilla uusi ja sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus kehittää työtehtäviäsi sekä omaa osaamistasi mielenkiintosi mukaan
- Tehokkaan, läpinäkyvän ja matalahierarkisen asiantuntijaympäristön musiikin toimialalla
- Merkityksellisen työn, jonka tarkoituksena on tukea ja pitää huolta muusikoiden ja musiikin tuottajien tekijänoikeuksista
- Toimiston keskeisellä sijainnilla, joustavuutta työaikoihin ja kattavat henkilökuntaedut

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 25.2.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/gramex-asiakaspalveluhenkinen-koordinaattori-2-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi alustavan palkkatoiveesi ja mahdollisen aloitusajankohdan.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).
Www

https://www.gramex.fi/

Jaa ilmoitus