Opiskelijatöihin.fi

Nodetec

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.2.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
20.2.2019

Työpaikan lähiosoite
Mäkelänkatu 91 00610, Helsinki

Lisätietoja antaa
Cécil Fagerström / aTalent Recruiting, 0505053170

Rakennesuunnittelija

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen
Soveltuva tausta: Opinnot loppusuoralla (opinnäytetyö mahdollinen) - valmistunut
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Mäkelänkatu 91, Helsinki
Haun deadline: 20.02.2019

Tarjoamme rakenneteknisiä suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita rakennushankkeisiin ja kiinteistöjen tarpeisiin. Toimeksiantomme koostuvat vaativista rakennesuunnittelu-, tietomallinnus- ja asiantuntijatehtävistä. Olemme tietomallintamisen erityisosaajia ja tarvittaessa ohjaamme myös projektin muita osapuolia tietomallipohjaisessa työskentelyssä. Asiantuntijoillamme on kokemusta vaativista rakennesuunnittelutehtävistä sekä isoista kansallisesti merkittävistä suunnittelukohteista. Räätälöimme palvelumme jokaisen hankkeen vaatimusten mukaan.

Haemme Nodetecille rakennesuunnittelusta kiinnostunutta ja hyvän asenteen omaavaa tekijää vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.
Mikäli haluat toimia rakenneteknisissä suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä, niin tämä paikka on sinulle. Tässä tehtävässä toimit osana Nodetecin suunnittelutiimiä ja yrität löytää parhaat ratkaisut eri suunnittelukohteisiimme, jotka sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Tehtävänkuvaasi kuuluvat konsultointitehtävät, kohteidemme rakennesuunnittelu tietomallipohjaisesti sekä rakennelaskelmien ja -mallien tekeminen. Suunnittelutyötä tehdään toimistolla, mutta tehtävään kuuluvat myös ajoittaiset työmaavierailut ongelmien ratkaisemiseksi. Tärkeimmät työkalusi suunnittelutehtävissä tulevat olemaan Tekla Structures, AutoCAD sekä erilaiset laskentaohjelmistot. Projektimme ovat hyvin vaihtelevia uudis- ja korjausrakennuskohteita. Toimenkuvaa on mahdollista kohdentaa hakijan vahvuuksien ja mielenkiinnon mukaan.

Huomioimme haussa myös pian valmistumassa olevat nuoret osaajat. Olisi kuitenkin hyvä, että sinulla olisi jo kokemusta suunnittelusta esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden kautta, mutta oppimispotentiaalisi ja kiinnostuksesi ovat avainasemassa tässä tehtävässä menestymisen kannalta.

Tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet ja erittäin kattavan perehdytyksen työssä menestymisen tueksi. Vauhtiin päästyäsi saat työskennellä itsenäisesti osana kovatasoista asiantuntijatiimiä. Tehtävä tarjoaa myös hyvät etenemismahdollisuudet projektipäällikön rooliin. Työskentelytyyliltäsi sinun tulisi olla ongelmanratkaisukykyinen ja toivomme, että haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi.

Edellytämme sinulta:

- Aitoa kiinnostusta oppia uusia asioita ja kehittää omaa osaamistaan
- Tehtävään soveltuvia insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa (valmistumassa tai valmistunut)
- Isojen kokonaisuuksien hahmottamista sekä matemaattista ajattelukykyä
- Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Nodetec tarjoaa sinulle:

- Vakituisen position, missä toivomme sinun viihtyvän kanssamme pitkään
- Kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi
- Matalan hierarkian sekä kokeneet ja asiantuntevat kollegat, joilta saat tukea, mutta myös sopivasti vastuuta
- Erinomaiset työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen

Oletko etsimämme rakennesuunnittelija? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.2. tämän linkin kautta: https://apply.atalent.fi/nodetec-rakennesuunnittelija-2-2019. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muotoisina. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Nodeteciin pääset tutustumaan tarkemmin täällä: www.nodetec.fi/. Tarkempia tietoja tehtävästä sekä rekrytointiprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Cécil Fagerström (+358 50 505 3170, cecil.fagerstrom[at]atalent.fi).
Www

https://www.nodetec.fi/

Jaa ilmoitus