Opiskelijatöihin.fi

Okmetic

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 25.2.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Neuvoteltavissa

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
25.2.2019

Työpaikan lähiosoite
Piitie 2 01510, Vantaa

Lisätietoja antaa
Jasmin Shams / aTalent Recruiting p. 0504350807

IT Support Specialist

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen (osa-aikaisuus neuvoteltavissa)
Työaika: 38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Sijainti: Piitie 2, 01510 Vantaa
Haku-DL: 25.2.2019

Okmetic toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä, korkealaatuisia piikiekkoja antureiden sekä erillispuolijohteiden ja analogiapiirien valmistukseen. Piikiekkoja hyödynnetään esimerkiksi autoteollisuudessa, kannettavan elektroniikan valmistuksessa ja terveysteknologiassa. Okmeticilla on maailmanlaajuinen asiakaskunta ja myyntiverkosto, joka palvelee Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Yhtiöllä on pääkonttori ja tuotantolaitos Vantaalla Koivuhaassa, missä myös valmistetaan valtaosa yhtiön toimittamista piikiekoista. Vantaan toimipisteessä työskentelee tällä hetkellä n. 400 Okmeticilaista.

Okmetic etsii nyt IT Support Specialistia vahvistamaan nykyistä tietojärjestelmätiimiään Vantaan tehtaalla. Viiden hengen tietojärjestelmätiimi vastaa Okmeticin PC-tuesta ja käytännössä työtehtävät koostuvat työasemien, niiden käyttöjärjestelmien, palvelinten ja tietoverkon hankinnasta,
asentamisesta ja ylläpidosta. Tässä roolissa työskentelet yhdessä työparin kanssa kanssa ja vastuullanne on tehtaan tuotannon IT-tuesta huolehtiminen. Tehtaan puolella toimiminen tuo työtehtäviin monipuolisuutta, sillä roolissa ollaan tekemisissä myös tuotantolaitteiden kanssa.

Voit olla urasi alkuvaiheessa, jolloin toivomme sinulla olevan alan opintoja taustalla, tai jo kokeneempi tekijä, joka etsii uusia haasteita tukitehtävien parista. Luova ongelmanratkaisukyky, hyvät kommunikointitaidot sekä järjestelmällinen työote auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä. Tiedon välittäminen tiimin sisällä on tärkeää, joten hyvät dokumentointitaidot tulevat myös tarpeeseen.

Tiimissä kaikilla on itsenäinen vastuu omasta työstään, mutta tukenasi ovat työparisi ja muut tietojärjestelmätiimin kollegat, joilta saat apua aina tarvittaessa. IT-tuessa työaika keskittyy pääsääntöisesti klo 8-17 välille eli rooliin ei sisälly erikseen päivystystä.

Okmetic etsii henkilöä, jolla on:
- Osaamista PC-tietokoneista ja niiden oheislaitteista
- Käyttöjärjestelmäosaaminen Windowsista
- Tietoliikenneosaamista
- Kyky työskennellä erilaisten käyttöjärjestelmien ja ohjelmistojen parissa
- Ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteinen työote
- Hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Active Directory tuntemus

Okmetic ja tämä tehtävä tarjoavat sinulle:
- Monipuolisia IT-tuen työtehtäviä, joissa pääset laajentamaan osaamistasi ja hyödyntämään aktiivisesti ongelmanratkaisutaitojasi
- Suomalaisessa yrityskentässä ainutlaatuisen ympäristön ja alan, jolla on hyvät tulevaisuuden näkymät
- Työympäristön, jossa työntekijät viihtyvät pitkään
- Ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi ammattitaitoisten kollegoiden seurassa

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Okmeticille.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, lähetä CV ja hakemus viimeistään 25.2.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/okmetic-it-support-specialist-2-2019 . Laitathan hakudokumentit PDF-muodossa.

Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.okmetic.com/fi. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shamsilta (0504350807 jasmin.shams[ät]atalent.fi).
Www

https://www.okmetic.com/fi

Jaa ilmoitus