Opiskelijatöihin.fi

Plan B Korjaussuunnittelupalvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.3.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.3.2019

Työpaikan lähiosoite
Halsuantie 2 00420, Helsinki

Lisätietoja antaa
Timo Oja, 040 835 2553

Vastavalmistunut / valmistuva rakennesuunnittelija Helsinkiin!

Työtehtävän kuvaus Oletko juuri valmistunut tai aivan valmistumisen kynnyksellä? Onko tavoitteesi kenties oppia lisää päivä päivältä ja kasvaa laajan näkemyksen omaavaksi rakennusalan asiantuntijaksi? Meillä olisi sinulle tarjolla rakennesuunnittelijan paikka nopeasti kasvavassa yrityksessämme.

Plan B Korjaussuunnittelupalvelut Oy on osa vuonna 2016 perustettua korjausrakentamisen asiantuntijakeskittymää United Founders Oy:tä. Toimimme Helsingissä ja Seinäjoella. Tehtävänäsi meillä on toimia rakennesuunnittelu- ja kuntotutkimustehtävissä kokoluokaltaan vaihtelevissa korjaus- ja muutoshankkeissa. Saat työssäsi tukea ja ohjausta muilta Plan B:n sekä United Founders -yhteisön asiantuntijoilta. Työpaikkasi sijoittuu Helsingin toimipisteellemme Kannelmäkeen erinomaisten kulkuyhteyksien varrelle.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, reipasta otetta uusien asioiden oppimiseen sekä yhteistyötaitoja. Edellytämme AutoCAD -ohjelman perustason osaamista ja rakennesuunnittelun perusosaamista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen timo.oja@planbsuunnittelu.fi tai ota yhteyttä puhelimitse 040 835 2553. Hakuaikaa tehtävään on 31.3.2018 saakka. Käsittelemme hakemukset niiden saavuttua, joten lähetä hakemuksesi jo tänään!

Hakemustasi innolla odottaen,
Timo Oja, toimitusjohtaja / Plan B Korjaussuunnittelupalvelut Oy
http://www.planbsuunnittelu.fi/ | http://www.unitedfounders.fi/
Www

https://www.planbsuunnittelu.fi/

Jaa ilmoitus