Opiskelijatöihin.fi

Visma Solutions

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 17.3.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
mahdollisimman pian

Palkkaus
neuvoteltavissa

Haku päättyy
17.3.2019

Työpaikan lähiosoite
Keskuskatu 3 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Vilma Järvinen / aTalent Recruiting

Sales Specialist (Netvisor SME)

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe / valmistunut
Työaika: Kokoaikainen 38h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Sijainti: Keskuskatu 3, Helsinki / Valtakatu 51, Lappeenranta
Haku-DL: su 17.3.2019

Visma Solutions etsii nyt voimakkaan kasvunsa tueksi pitkäjänteistä Sales Specialistia osaksi Netvisor-myyntitiimiä kasvattamaan yritysasiakaskuntaa PK-asiakkuuksissa! Visma Netvisor on markkinoiden johtava taloushallinnon ohjelmisto, joka tuo kilpailuetua toimialasta riippumatta yli 20 000 suomalaiselle yritykselle automatisoimalla taloushallinnon ja palkanlaskennan prosesseja ja tarjoamalla asiakkaille reaaliaikaisen näkymän yrityksen talouteen. Ohjelmisto on automatisoitu kokonaisuus, joka on helposti laajennettavissa lisäpalveluilla ja valmiiksi integroiduilla ohjelmistoilla. Lue lisää Visma Netvisorista osoitteessa https://netvisor.fi/ !

Sales Specialistina tehtäviesi pääpaino on B2B-myynnissä ja keskeisin tavoitteesi PK-yritysten markkinaosuuden kasvattaminen ratkaisukeskeisen uusasiakashankinnan keinoin kattaen kaiken prospektoinnista ja buukkaamisesta videoneuvotteluihin ja kauppojen ”klousaamiseen”. Keskustelet PK-asiantuntijayritysten johdon kanssa heidän liiketoiminnastaan, kartoitat nykyisiä prosesseja sekä demoat ohjelmiston toimintaa ja sen tuomia hyötyjä aktiivisella otteella. Tässä tehtävässä aikaisempaa myyntikokemusta tai taloushallinnon osaamista tärkeämpää on halu ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa. Myyntisyklin ollessa lyhyt, työ edellyttää kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn. Olet osa kuuden hengen myyntitiimiä ja motivoidut niin itsesi ylittämisestä kuin yhteisistä onnistumisista.

Odotamme sinulta:
-Kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä (B2B/B2C), mutta ennen kaikkea innostusta aktiiviseen myyntityöhön
-Hyviä neuvottelutaitoja
-Ideointikykyä ja halua oppia uutta
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi katsomme eduksesi:
-Tehtävään soveltuvan opintotaustan (esim. kaupallinen)
-Taloushallinnon osaamisen
-Kiinnostuksen SaaS-ratkaisuja kohtaan
-Sujuvan ruotsin kielen taidon

Visma Solutions tarjoaa sinulle:
-Vaihtelevan ja joustavan tehtävänkuvan pilvipalveluna tuotettujen SaaS-ratkaisujen asiantuntijayrityksessä
-Mahdollisuuden kehittää B2B-myyntiosaamista ja oppia lisää taloushallinnon pilvipalveluista että erilaisista yritysasiakkuuksista - erinomaiset valmiudet nousujohteiselle uralle!
-Tiiviin myyntitiimin tuen sekä vapauteen ja vastuuseen pohjautuvan kannustavan työilmapiirin: “Visma Solutions asettaa korkeita tavoitteita ja antaa työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä”
-Hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet osaamisesi ylläpitoon ja kasvattamiseen
-Pitkäjänteiseen tekemiseen motivoivan palkkamallin reilulla pohjapalkalla ja suoritukseesi perustuvalla provisiolla

Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä Sales Specialistina yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään su 17.3.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/visma-solutions-sales-specialist-netvisor-sme-2-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi sekä milloin voisit aloittaa työt. Haku on ensisijaisesti Helsinkiin, mutta hakemukset myös Lappeenrantaan otetaan huomioon!

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaavat aTalentin Recruitment Manager Vilma Järvinen (+358 50 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).

Huomasithan, että Visma Solutions etsii myös kahta Sales Specialistia – sekä PSA - että Enterprise-puolelle. Lue lisää tehtävistä: https://atalent.fi/open-position/sales-specialist-psa ja https://atalent.fi/open-position/sales-specialist-netvisor-enterprise.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visma on noteerattu myös Great Place to Work® -sertifioinnilla. Kurkkaa urasivumme (https://www.visma.fi/ura/) ja seuraa Vismaa LinkedInissä (https://www.linkedin.com/company/visma/) sekä Visma Finlandia Instagramissa (https://www.instagram.com/visma_finland/), Facebookissa (https://www.facebook.com/VismaFinland/) & Twitterissä (https://twitter.com/VismaFinland).
Www

Jaa ilmoitus