Opiskelijatöihin.fi

OP Asiakaspalvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 17.3.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
TES

Haku päättyy
17.3.2019

Työpaikan lähiosoite
Savilahdentie 6 70210, Kuopio

Lisätietoja antaa
Hanna Savolainen (puh. 0505962439), soittoajat ilmoituksella

Asiakasneuvoja / Sijoitusneuvoja

Työtehtävän kuvaus Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt Palvelukeskus & Prosessit -organisaatioon, OP Privaten ja sijoittamisen palveluihin Kuopioon

SIJOITUSNEUVOJIA / ASIAKASNEUVOJIA

Valittavan henkilön osaaminen ja kokemus määrittävät tehtävännimikkeen ja tarkemman tehtävänkuvan. Olipa nimikkeesi kumpi tahansa, sinulla on tärkeä rooli asiakas keskiöön -muutoksen toteuttamisessa. Lupaamme asiakkaille laittaa heidän asiansa "Kerralla kuntoon". Tämä edellyttää meiltä ammattiylpeyttä seistä lupauksemme takana, rohkeutta tehdä päätöksiä sekä kykyä kuunnella ja tarjota asiakkaalle paras ratkaisu hänen tarpeeseensa. Lupauksen lunastamista meillä mitataan asiakastyytyväisyyteen liittyvillä mittareilla.

Palvelemme henkilöasiakkaita puhelimitse, verkossa sekä verkkoneuvotteluiden välityksellä ennalta sovitun työvuorokierron mukaisesti. Opastat ja autat asiakkaitamme heidän sijoitus- ja pankkiasioihin liittyvissä kysymyksissään. Meille tulevien yhteydenottojen lisäksi olemme myös itse aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme. Työsuhteet ovat kokoaikaisia (37,5h) ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8-22 välille sekä satunnaisesti lauantaille.

Ensimmäisen puolen vuoden jälkeen odotamme sinun:

• Tavoittavan sinulle asetetut tehokkuus-, myynti- sekä ratkaisuastetavoitteet.
• Kykenevän tunnistamaan tarpeelliset asiakaspalvelun toimintaprosessien kehityskohteet.
• Käyttävän monipuolisesti asiakaspalvelun työvälineitä, kuten puhelin, chat ja verkkoneuvottelut.
• Kasvattaneen omaan tehtävään liittyvää asiaosaamistasi sekä rohkeutta.
• Ymmärtävän finanssimaailmaa sekä henkilöasiakkaidemme tarpeita.
• Tuottavan ylivertaisia asiakaskokemuksia ”Kerralla kuntoon” -periaatteen mukaisesti.

Mitä odotamme sinulta

Oletko tuottavaisimmillasi dynaamisessa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme henkilö. Tuloshakuisena tyyppinä et pelkää tehokasta työtahtiamme ja kykenet itsenäisesti selvittämään asiakkaan esittämät kysymykset mahdollisimman pitkälle. Haluat olla paras ylivertaisen palvelukokemuksen tuottaja. Ennen kaikkea tässä tehtävässä menestymisen ratkaisee oikea asenne, halu oppia uutta sekä kyky elää jatkuvan muutoksen keskellä.

Korostamme valintakriteereissä:

• myynnillistä, tavoitteellista ja oma-aloitteista otetta,
• järjestelmällisyyttä ja kykyä johtaa itseään,
• uudistumishalukkuutta,
• hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja,
• kykyä toimia tehokkaasti tapahtumarikkaassa ympäristössä sekä
• digiajan teknisiä taitoja.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus pankki- ja finanssialalta sekä mahdollisesti jo suoritetut APV1- ja APV2-tutkinnot. Palvelemme asiakkaitamme myös englannin ja ruotsin kielellä, joten myös kielitaito on tehtävässä eduksi.

Mitä saat meiltä

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista oppia työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi valmentaja ja esimies. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde- edut, myyntiä tukevan palkitsemismallin sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 17.3.2019 mennessä OP:n Uramahdollisuudet -sivuston kautta.

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Jos sinulle heräsi kysymyksiä tehtävästä, voit olla yhteydessä tiimipäällikkö Hanna Savolaiseen tiistaina 5.3. klo 8.30-9.30 ja perjantaina 8.3. klo 13.30-14.30. Hannan tavoitat numerosta 0505962439.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 400.

Tehtävään valitulta tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme huumausainetestin ja terveyskyselyn.
Www

https://op-careers.fi/job/Kuopio-Sijoitusneuvoja/517110201/?locale=fi_FI

Jaa ilmoitus