Opiskelijatöihin.fi

Destia Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.3.2019

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan keväällä/kesällä 2019

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.3.2019

Työpaikan lähiosoite
Nurmes 75500, Nurmes

Lisätietoja antaa
työmaapäällikkö Mika Halonen, puh. 040 6282975 tai mika.halonen@destia.fi

Haalariharjoittelija Nurmeksen alueurakkaan

Työtehtävän kuvaus Haemme haalariharjoittelijaa tiehoidon alueurakkaan Nurmekseen kesäksi 2019. Tässä kesätyössä pääset tutustumaan hoitoprojektin monipuolisiin työtehtäviin; työt sisältävät liikenneympäristön hoitotehtäviä, esimerkiksi vihertöitä, tienvarsilaitteiden ja -rakenteiden hoitoa sekä päällysteen paikkaamista. Haalariharjoittelijan työ sopii erityisesti opintojen alkuvaiheessa olevalle opiskelijalle, emmekä odota alan aiempaa työkokemusta. Mikäli olet jo pidemmällä opinnoissasi, kannattaa siitäkin huolimatta hakea, sillä työnkuvaa voidaan muokata aiemman kokemuksesi mukaiseksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa työmaapäällikkö Mika Halonen, puh. 040 6282975 tai mika.halonen@destia.fi

Haku alkaa 06.03.2019 ja päättyy 31.03.2019. Hae pian, sillä pyrimme etenemään mahdollisimman pian haastatteluihin, kun sopiva hakija osuu kohdalle.

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta vähintään ammattikorkeakoulun rakennusmestari tai -insinöörikoulutuksen 1. tai 2. vuosikurssin suoritusta.

Työsuhde-edut Destiassa
•Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
•Kattava työterveyshuolto
•Henkilöstöetuohjelma
•Henkilöstön muistaminen
•Lomaosakkeet
•Sairaan lapsen hoitopalvelut


Destia

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli yli MEUR 478. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa. Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Destialla on kattava harjoittelijaohjelma, joka mahdollistaa harjoitteluiden kautta työllistymisen vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.
Www

https://ats.talentadore.com/apply/Haalariharjoittelija%2C-Nurmeksen-alueurakka/8VX4BD

Jaa ilmoitus