Opiskelijatöihin.fi

Rudus Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 24.3.2019

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
14.5.2019

Palkkaus
Työehtosopimuksen mukainen

Haku päättyy
24.3.2019

Työpaikan lähiosoite
Likolammentie 24 70460, Kuopio

Lisätietoja antaa
Timo Pohjolainen, puh. 020 447 5281

Kesälaborantti/-mylläri Kuopioon

Työtehtävän kuvaus Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 900 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 335 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Haemme Kuopion betoniasemalle kesälaboranttia/-mylläriä kesälomien sijaisuuksiin. Aloitus 14.5. ja päättymispäivä 31.8. tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluvat mm. koekappaleiden valmistaminen sekä tuoreen ja kovettuneen betonin ominaisuuksien testaaminen.

Betonilaboratoriossa työskentely edellyttää täysi-ikäisyyttä, hyvää peruskuntoa ja henkilöllä ei saa olla rajoitteita tehdasympäristössä työskentelemiselle. Arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta ja rakennusalan opintoja.

Työhön vaaditaan työturvallisuuskortti, johon tarvittaessa koulutetaan. Joidenkin sijaisuuksien osalta myös ajokortti on välttämätön.

Tehtävissä toimiminen edellyttää numerotarkkuutta ja huolellisuutta, luotettavuutta ja sitoutuneisuutta, oma-aloitteisuutta, tiimihenkisyyttä, joustavuutta ja reipasta työotetta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Timo Pohjolainen, puh. 020 447 5281 tai timo.pohjolainen@rudus.fi.

Jätäthän hakemuksesi 24.3.2019 mennessä osoitteessa www.rudus.fi/rekry
Www

http://www.rudus.fi/rekry

Jaa ilmoitus