Opiskelijatöihin.fi

Aalto EE

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 24.3.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
24.3.2019

Työpaikan lähiosoite
Mechelininkatu 3C 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
aTalentin Rekrytointikoordinaattori Ilona Koivulehto (050 571 6195, ilona.koivulehto[a]atalent.fi).

Coordinator

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Sijainti: Mechelininkatu 3C, Helsinki
Haku-DL: 24.3.2019

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.

Aalto EE hakee nyt palveluhenkistä ja hyvästä asiakaskokemuksesta innostuvaa koordinaattoria. Tavoitteenasi on taata asiakkaillemme hyvä palvelukokemus. Vastaat valmennusohjelmien käytännön järjestelyistä yhteistyössä ohjelmajohtajan kanssa. Olet mukana koulutusten käytännön suunnittelussa, huolehdit niihin liittyvistä materiaalivirroista sekä pidät yhteyttä kouluttajiin ja asiakkaisiin. Osallistut tarvittaessa koulutusjaksoille ja vastaat siitä, että käytännön järjestelyt toimivat niiden aikana. Tehtäviisi kuuluu asiakas-, verkosto- ja projektitiedon hallinta sekä digitaaliseen oppimisympäristöön liittyvät hallintatehtävät.

Etsimämme koordinaattori on työskentelyotteeltaan toimeentarttuva ja joustava. Lisäksi sinulla on hyvät projektinhallintataidot; kiireenkin keskellä hallitset useat kokonaisuudet ja työn jälkesi on laadukasta. Tässä tehtävässä tulet toimimaan paljon erilaisten sidosryhmien kanssa, joten hyvät tiimityötaidot ovat tärkeässä roolissa. Kiinnostus digitaalisuutta kohtaan ja osaaminen sillä saralla katsotaan eduksi, ja pääsetkin työskentelemään digitaalisen oppimisympäristön sekä erilaisten online-ratkaisujen parissa.

Hakijalta odotetaan:

- yo-merkonomin tai tradenomin tutkintoa tai vastaavaa
innostusta asiakaspalvelutyöhön
- hyvää organisointi- ja priorisointikykyä
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa
- erinomaista digitaalisten työkalujen hallintaa ja innostusta työskennellä digitaalisessa ympäristössä
- muutaman vuoden työkokemusta asiakaspalvelu- tai assistentin tehtävistä sekä projektien hallinnasta

Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset ensimmäisestä päivästä lähtien työn touhuun
- innostavan työympäristön ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi työskennellen projektien ja kansainvälisen yritys- ja tiedemaailman verkoston parissa

Mikäli olet etsimämme toimeentarttuva ja palveluhenkinen Koordinaattori, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 24.3.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/aalto-ee-coordinator-3-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Aalto EE:sta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.aaltoee.fi/ ja tehtävästä voit kysyä tarkemmin Aalto EE:n Satu Martikaiselta (050 525 6462) ke 13.3. klo 9-10 ja ti 19.3. klo 9-10. Hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointikoordinaattori Ilona Koivulehto (050 571 6195, ilona.koivulehto[a]atalent.fi). Puhelimitse saat Ilonan parhaiten kiinni ke 13.3. ja ke 20.3..
Www

http://www.aaltoee.fi/

Jaa ilmoitus