Opiskelijatöihin.fi

EDR & Medeso

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.3.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Heti sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
31.3.2019

Työpaikan lähiosoite
Finlaysoninkuja 21 33210, Tampere

Lisätietoja antaa
Mikaela Johansson , +358 50 351 2400

Application Engineer (FEA)

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Heti sopimuksen mukaan
Sijainti: Finlaysoninkuja 21, 33210 TAMPERE
Haku-DL: 31.03.2019

EDR & Medeso on Pohjoismainen konserni, joka tarjoaa simulointiohjelmistoja ja niihin liittyviä palveluita. Olemme mm. alueen suurin FEM ja CFD -ohjelmistojen toimittaja. Perfect Engineering -visiomme on tehdä asiakkaistamme maailman parhaita simulointiin perustuvan tuotekehityksen käyttäjiä. Yhtiöllämme on pitkä ja vakaa historia sekä selkeä markkinajohtajan asema Pohjoismaissa: olemme toimineet alalla jo yli 30 vuotta, joten kokemuksesta tiedämme, että haasteet ovat tarkoitettu voitettaviksi. Tuotteet, joita edustamme ovat oman alansa ehdotonta kärkeä ja vuotuinen liikevaihtomme on yli 35 MEUR. Meitä on jo yli 100 henkeä ja asiakkaita meillä on yli 800 Suomen ja Pohjoismaiden lisäksi myös Iso-Britanniassa ja Baltiassa. Kasvava asiakasmäärämme kertoo onnistumisista ja toivotamme tervetulleeksi niin pienet kuin suuretkin yritykset - kaikki, joilla on tarve tehdä tuotekehitystä järkevämmin nykyaikaisilla työkaluilla ja menetelmillä.

Kansainvälinen EDR & Medeso etsii nyt kasvunsa tueksi Application Engineeriä (FEA) Tampereelle - kenties juuri sinua? EDR & Medeso edustaa markkinoiden johtavaa simulointiohjelmistoa ANSYS:ta, sekä tarjoaa täyden palveluvalikoiman teknisestä laskennasta koulutuksiin. Tässä teknis-kaupallisessa roolissa tehtäviesi pääpaino on myynnin tuessa. Keskeisin tavoitteesi on tukea myyntiä osallistumalla asiakkaiden tuotekehityksen kehityshankkeisiin ja löytämällä asiakkaille laajasta palveluvalikoimasta paras mahdollinen digitaalisen tuotetestauksen ratkaisu, ja siten auttaa asiakkaita menestymään tuomalla tuotteet nopeammin sekä edukkaammin markkinoille. Asiakkaiden tuottavan ja kustannustehokkaan tuotekehityksen varmistamiseksi pääset myynnin tuen lisäksi osallistumaan ohjelmistojen koulutuksiin kuin myös konsultointiin. EDR & Medeso ei pelkästään edusta markkinoiden johtavia FEM-ohjelmistoja, vaan räätälöi ja kehittää ohjelmistoperheeseen kuuluvia tuotteita, joten luotettavana neuvonantajana pääset myös vaikuttamaan itse tuotekehitykseen - tämä ei siis ole mikään avustava helppari-rooli!

Ihanteellisesti sinulla on tekninen tausta, business-suuntautunut tapa ajatella sekä aitoa innostusta simulaatioperusteiseen ongelmanratkontaan. Työotteeltasi olet analyyttinen ja tarkka ja hoidat työtehtäväsi oma-aloitteisesti, itsenäisesti mutta myös yhteistyössä muun tiimin kanssa. Olet utelias ja suhtaudut alalla tapahtuvaan kehitykseen ennakkoluulottomasti. Ollessasi myynnin go to -henkilö, tämä asiantuntijarooli vaatii sinulta myös valmiutta matkustaa eri kohteisiin niin Suomessa kuin Pohjoismaissa!

Sinulta odotetaan:
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. teknillinen mekaniikka) sekä opintoja lujuuslaskennasta
- Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- Kiinnostusta simulointiperusteiseen ongelmanratkontaan sekä ANSYS tai muiden vastaavien FEM-simulointiohjelmistojen perusteiden hallitsemista
- Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- Sujuvan suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kieltä

Lisäksi eduksi katsotaan:
- CFD-simulointikokemusta

Miksi EDR & Medesolle töihin?
- Ainutlaatuinen tilaisuus työskennellä TOP25 IoT Solution Provider - yrityksessä ja käyttää markkinoiden johtavia työkaluja
- Monipuolinen mahdollisuus oppia uutta, kerryttää merkityksellistä työkokemusta ja kehittyä alansa huippuosaajaksi
- Aidosti kansainvälinen työympäristö, jossa vallitsee matala hierarkia ja avoin työilmapiiri: “meillä on ainakin omasta mielestämme todella kivaa ja teemme juttuja yhdessä joskus vapaa-ajallakin!”
- Tuloksellinen, mutta samalla rento tiimi, joka tukee juuri sinun henkilökohtaista kasvua

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi viimeistään sunnuntaina 31.03.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/edr-medeso-application-engineer-fea-3-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt!

Lue lisää EDR & Medesosta osoitteesta: www.edrmedeso.com. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (mikaela.johansson[ät]atalent.fi, +358 50 351 2400).

*Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme EDR & Medeson palvelukseen.*
Www

https://edrmedeso.com/

Jaa ilmoitus