Opiskelijatöihin.fi

Lassila & Tikanoja Oyj

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.5.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
01.05.2019

Palkkaus
2048,68

Haku päättyy
31.5.2019

Työpaikan lähiosoite
Telkkistentie 1 70460, Kuopio

Lisätietoja antaa
Aino Akujärvi 0503856961

Valvomopäivystäjä

Työtehtävän kuvaus Haemme nyt Kuopion valvomoomme innokasta

VALVOMOTYÖNTEKIJÄÄ

hoidat asiakkaidemme ja asiakasyritystemme asiakkaiden päivystysaikaisen palvelun puhelimitse. Työhösi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät, kuten asiakasyhteydenottojen käsittely kiireellisyysluokitusten mukaisesti, vikailmoitusten vastaanotto ja käsittely, kiinteistöjen kaukovalvonta sekä erilaisten hälytys- ja rakennusautomaatiojärjestelmien valvonta. Hakemamme henkilö on valmis tekemään töitä iltaisin, öisin ja viikonloppuisin, sillä työ painottuu näihin aikoihin. Työtä voi siis olla milloin tahansa, sillä valvomo ei nuku koskaan. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Puhelinasiakaspalvelutaidot ovat vahvuutesi ja sinulla pysyy useammatkin langat yhtä aikaa käsissä. Kiiretilanteissa priorisointitaitosi ovat huippuluokkaa. Olet tottunut tietokoneella työskentelijä ja omaksut eri järjestelmät pikavauhtia. Puhelut hoidat ongelmitta niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Plussaa saat vartijakortista, mutta se ei ole pakollinen, pystymme sen sinulle tarvittaessa kouluttamaan.

Kiinnostuitko? Laitappa pikaisesti hakemusta tulemaan meille. Älä kuitenkaan mieti pidempään kuin 14.4.
Lisätietoja tehtävästä saat tiimiesimies Aino Akujärveltä p. 0503856961.
Www

https://career2.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=lassilatik&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=fi_FI&career_job_req_id=23466&selected_lang=fi_FI

Jaa ilmoitus