Opiskelijatöihin.fi

VR Transpoint

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 24.4.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
24.4.2019

Työpaikan lähiosoite
Radiokatu 3 00240, Helsinki

Lisätietoja antaa
Mia Paatsalo / aTalent Recruiting p. 050 468 0610

Testaaja

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, määräaikainen 12 kk
Haettu tausta: 4. vsk - valmistunut
Työaika: 38 h/vko, neuvoteltavissa
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa
Sijainti: Radiokatu 3, 00240 Helsinki
Haku-DL: Ke 24.4.2019

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen ja logistiikan palveluyritys. VR Group on kokonaan Suomen valtion omistama yritys, joka toimii pääasiassa kotimaassa mutta myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä. Konsernissa työskentelee 6300 ammattilaista ja vuosittainen liikevaihto on noin miljardi euroa.

Osana VR Groupia toimiva VR Transpoint on logistiikan kokenut moniosaaja, joka tarjoaa rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita, jotka vastaavat teollisuuden eri tarpeisiin. VR Transpoint räätälöi koko logistiikkaketjun lisäpalveluineen asiakkaiden tarpeita vastaaviksi, aina tehtaalta satamaan. Samalla he tuovat logistiikkaan tehoa ja joustavuutta yhdistämällä rautatie- ja maantiekuljetukset Rail & Road -palveluksi.

Etsimme nyt kahta oma-aloitteista ja systemaattisella työskentelyotteella varustettua testaajaa turvallisuuskriittisen järjestelmän testaustehtäviin! Tässä 12 kuukauden määräaikaisessa tehtävässä vastaat järjestelmän manuaalisesta testaamisesta, testausten kirjaamisesta sekä raportoinnista. Mikäli olet jo kokeneempi tekijä pääset osallistumaan myös testauksen koordinointiin. Tehtävässäsi työskentelet läheisessä yhteistyössä 10 hengen Agile-tiimin kanssa sekä pidät yhteyttä muihin sidosryhmiin varmistaen omalta osaltasi testauksen sujuvuuden. Ideaalina testaajana oletkin itsenäinen tekijä, jolta löytyvät myös hyvät sosiaaliset taidot.

Etsimme tehtävään reippaita ja itsenäisiä tekijöitä, joilta ei puutu rohkeutta tarttua vaativiinkin tehtäviin. Toivommekin sinun olevan ongelmanratkaisijatyyppi, jolla on silmää yksityiskohdille. Voit olla jo hieman kokeneempi tekijä tai vasta uraasi aloitteleva testaajan alku, sillä ennen kaikkea tehtävässä on tärkeintä reipas asenne työtä kohtaan. Meille onkin tärkeää, että haluat työsi jäljen olevan laadukasta ja oma-aloitteisuus on sinulle luontaista. Edellytämme sinulta vahvoja IT-taitoja sekä kykyä viestiä sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Kiinnostuneisuus koko Suomen logistiikkaa sekä erilaisia vaativia tietojärjestelmähankkeita kohtaan luetaan suureksi eduksi.

Hakijalta odotetaan:
- Aiempaa kokemusta testaamisesta työelämästä tai opintojen parista
- Relevantteja opintoja esim. yliopistosta tai AMK:sta
- Kiinnostusta tietojärjestelmiä ja logistiikkaa kohtaan

Lisäksi eduksi luetaan:
- JIRA-osaaminen

VR Transpoint tarjoaa:
- Tärkeän tehtävän koko VR:n organisaation kannalta merkittävien työtehtävien parissa
- Mukavan 10 hengen Agile -tiimin, jossa pääset oppimaan alan ammattilaisilta joka päivä
- Mahdollisuuden tutustua suuren yrityksen operatiivisen toiminnan kehittämiseen

Mikäli tunnistit ilmoituksesta itsesi ja haluat liittyä VR Transpointin tiimiin, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ke 24.4.2019 täällä: https://apply.atalent.fi/vr-transpoint-testaaja-4-2019 . Paikka täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Ilmoitathan hakemuksessasi mahdollisen aloituspäiväsi sekä palkkatoiveesi. Huomioithan, että tässä tehtävässä tulet ensiksi työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi VR Transpointille, mutta näyttämällä kyntesi tässä tehtävässä, VR Transpoint tarjoaa mahdollisuuden työsuhteen jatkolle vuoden jälkeen.

VR Transpointista voit lukea lisää osoitteessa: www.vrtranspoint.fi. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalo (mia.paatsalo[at]atalent.fi, 050 468 0610).

*This job ad is in Finnish since this particular job requires fluent Finnish.*
Www

https://www.vrtranspoint.fi/fi/

Jaa ilmoitus