Opiskelijatöihin.fi

SKJ Systems Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.5.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
09/2019

Palkkaus
Määräytyy osaamistason mukaan

Haku päättyy
15.5.2019

Työpaikan lähiosoite
Sammonkatu 12 70500, Kuopio

Lisätietoja antaa
Sami Huttunen, 0504644016

Ohjelmistosuunnittelija

Työtehtävän kuvaus Millainen yritys?
SKJ Systems Ltd Oy on vuonna 1991 perustettu ohjelmistotalo, joka valmistaa ohjelmistoja kaupan ja ravintolan toimialoille. Markkinan koko Suomessa on 60 000 toimipaikkaa. SKJ Systemsillä on Suomessa yli 2000 asiakasta ja asiakkailla yhteensä noin 3500 toimipaikkaa, joten SKJ Systems on merkittävä toimija markkinassa. Yrityksemme on myös kansainvälistymässä, jonka vuoksi tarvitsemme lisää tuotantovoimaa.

Millainen työnkuva?
Laadukas ohjelmistosuunnittelu on yksi yrityksemme keskeinen kilpailutekijä. Vuosittain ohjelmistokehitys työstää noin 600 työtehtävää. Ohjelmistosuunnittelumme ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa ja kaupan alan prosesseja. Ohjelmisto sisältää paljon asiakkaille kriittisiä toimintoja, joista voi mainita mm. kassajärjestelmän, maksujen käsittelyn, tuotteisiin liittyvän varasto- ja ostoprosessin hallinnan sekä verkkokaupan.

Millaista ohjelmistosuunnittelijaa haemme?
-Keskeistä on, että sinulla on aitoa omaa kiinnostusta ratkoa loogisia ongelmia sekä kykyä omaksua laajoja kokonaisuuksia.

Minkä osaamisen ajattelemme olevan eduksi työtehtävän haussa?
-Kokemusta olio-ohjelmoinnista, mielellään Pascal. Pascal osaaminen ei kuitenkaan ole täysin välttämätöntä, koska me koulutamme sinut
-Muiden ohjelmointikielien osaaminen on eduksi
-Hyvä SQL osaaminen
-Korkeakoulutausta katsotaan eduksi
-Sinulla on sujuva englannin kielen taito
-Matemaattinen ja looginen ajattelutapa
-Kokemus voi olla eduksi, mutta me emme edellytä sitä sinulta. Jos olet suoraan koulusta valmistunut tai valmistuva, me teemme sinusta ammattilaisen

Millaista persoonallisuutta toivomme?
-Olet pitkäjännitteinen
-Olet kykenevä työskentelemään itsenäisesti ja osana tiimiä
-Kestät työn haastavuudesta ajoittain syntyvää painetta


Työtehtävä alkaa 9/2019. Toivoisimme, että tähtäät pitkään työuraan meidän palveluksessamme. Saat vastineeksi mahdollisuuden edetä ammattitaidossa ja palkkauksessa. Työsuhde-etuihin kuuluu tavallista kattavammat vakuutukset sekä laaja työterveyshuolto.
Www

https://jeemly.com/rekrytointi-skj-systems/

Jaa ilmoitus