Opiskelijatöihin.fi

Savonia-amk:n opiskelijakunta / SYKETTÄ - Kuopion korkeakoululiikunta

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 2.5.2019

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
2.9.2019

Palkkaus
30 €/60 min

Haku päättyy
2.5.2019

Työpaikan lähiosoite
Microkatu 1 70210, Kuopio

Lisätietoja antaa
Paula Ruokonen 044 785 5087

ryhmäliikunnanohjaaja

Työtehtävän kuvaus Haemme iloiseen SYKETTÄ-tiimiin ohjaajakokemusta omaavia ja kannustavia ryhmäliikunnanohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen syksyksi 2019. Ohjatuilla tunneilla innostetaan korkeakoulujen opiskelijoita ja henkilöstöä liikkumaan matalalla kynnyksellä positiivisessa ympäristössä SYKETTÄ-liikuntapalveluiden puitteissa.

Ohjauspalkka on 30€/ 60 min. sisältäen suunnittelutyön. Työ sijaitsee pääsääntöisesti SYKETTÄ-liikuntatiloissa korkeakoulujen kampuksilla.

Meillä on mukavaa! Työn sisältö on joustava, tuntien ajankohta ja sisältö ovat sovittavissa hakijan toiveiden ja osaamisen mukaan. Toivomme, että olet itseohjautuva ja reipas ja sinulla on aiempaa ohjauskokemusta. Eduksi nähdään liikunta-alan koulutus/kurssit. Sinulla on vastuuntuntoinen asenne ja itsenäinen työote. Meillä puolestaan on sinulle kiva työporukka ja joustava, palkitseva työ!

Lue hakukuulutus ja täytä sähköinen hakemus kotisivuillamme: https://sykettä.fi/kuopio/fi/syketta-etsii-ryhmaliikunnanohjaajia-syksyksi-2019/
Www

https://sykettä.fi/kuopio/fi/syketta-etsii-ryhmaliikunnanohjaajia-syksyksi-2019/

Jaa ilmoitus