Opiskelijatöihin.fi

SeaKing

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.4.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
29.4.2019

Työpaikan lähiosoite
Valimotie 13 00380 , Helsinki

Lisätietoja antaa
Lisa Jokinen / aTalent Recruiting, p.050 599 1835, email:lisa.jokinen@atalent.fi

Automaatioinsinööri

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Valimotie 13 B, 00380 Helsinki
Haku-DL: 29.4.2019

SeaKing Oy on osa kansainvälistä konsernia, joka suunnittelee ja toimittaa “avaimet käteen” -periaatteella catering-järjestelmiä loistoristeilijöihin. Toimitukset ovat täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä mittavia kokonaisuuksia. SeaKing on ollut yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuotta alan markkinajohtaja maailmassa. Sen asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ovat kaikki alan johtavat varustamot ja telakat. Yhtiöllä on vahva, usean vuoden tilauskanta.

SeaKing Oy etsii nyt joukkoonsa monipuolisista tehtävistä motivoituvaa Automaatioinsinööriä työskentelemään tuotekehityksen ja asiakasprojektien pariin! Tehtävässä pääset jatkokehittämään SeaKingin innovatiivisia loistoristeilijöiden catering-alueiden energiaa säästäviä ja operoinnin tehokkuutta parantavia valvonta- ja ohjausjärjestelmiä sekä osallistumaan niiden toimitusprojekteihin. Projekteissa olet mukana tekemässä esimerkiksi systeemisuunnittelua, PLC-ohjelmointia, järjestelmäintegraatiosuunnittelua laivan muihin järjestelmiin sekä valvomassa asennustöitä ja tekemässä käyttöönottoja risteilyaluksilla. Olet tärkeässä roolissa tukemassa asiakasta järjestelmien käytössä ja energiatehokkaamman laitekäytön omaksumisessa kouluttamalla henkilökuntaa. Huolehdit myös järjestelmien tuottaman datan keräämisestä, analysoinnista ja raportoinnista varustamoille. Lisäksi tehtävässä osallistut muun muassa huuvajärjestelmien ja tarpeen mukaisen ilmastoinnin kehittämiseen ja projektointiin.

Järjestelmät keräävät dataa laitteiden käytöstä ja mahdollistavat niiden energiatehokkaamman käytön ja etävalvonnan. Kyseessä on alallaan ainutlaatuinen high-tech-ratkaisu, jolla on selvä positiivinen ympäristövaikutus. Pääset soveltamaan uusimpia innovaatioita ja teknologioita, kuten tekoälyä, osana loistoristeilijöiden automaatiojärjestelmiä. Toimitusprojektit ovat räätälöityjä kokonaisuuksia ja järjestelmiä toimitetaan niin uusille aluksille kuin modernisoitaviin kohteisiin.

Tehtävä sopii insinöörille tai diplomi-insinöörille, joka on perehtynyt opintojensa tai mahdollisesti aiemman työkokemuksensa kautta logiikkaohjelmointiin. Omaat myös kokemusta sähkösuunnittelusta tai kiinnostusta perehtyä aiheeseen. Työskentelyotteeltasi olet käytännönläheinen ja reipas toteuttaja, joka motivoituu ongelmanratkaisusta. Helsingin toimiston lisäksi olet valmis työskentelemään ulkomailla projektien käyttöönottojen ja kouluttamisen tiimoilta. Tehtävä on mukautettavissa niin kokeneemmalle alan osaajalle kuin vastavalmistuneellekin.

SeaKingilla saat erityislaatuisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi parhaiden osaajien kanssa ja nousta alan huipulle. Seaking etsiikin nyt henkilöä, joka on valmis sitoutumaan tehtävään pitkäjänteisesti.

Hakijalta odotetaan:
- Sähkö-, automaatio-, tai mekatroniikkainsinöörin tai diplomi-insinöörin tai kylmämestarin tutkintoa. Myös valmistumisvaiheessa olevat insinöörit huomioidaan
- Opintojen ja/tai työn kautta hankittua logiikkaohjelmoinnin osaamista
- Pitkäjänteistä työskentelyotetta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta asennetta
- Matkustusvalmiutta 50-80 päivää vuodessa
- Kykyä työskennellä englanniksi ja kansainvälisessä ympäristössä

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Marine-alan tuntemus
- Työkokemus automaatio-, sähkö- tai kylmäalalta
- Asennus- ja käyttöönotto-osaaminen
- Kylmätekniikan osaaminen

Tarjoamme sinulle:
- Aidosti monipuolisen tehtäväkentän
- Kansainvälisen työympäristön ja mahdollisuuden matkustaa mielenkiintoisiin kohteisiin
- Kilpailukykyisen palkkauksen ja edut
- Kokeneiden kollegoiden tuen perehtymisellesi tehtävään

Mikäli tämä tehtävä vaikuttaa kiinnostavalta seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi, sekä CV:si viimeistään 29.4. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/seaking-oy-automaatioinsinoori-4-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

SeaKingistä voit lukea lisää osoitteessa: www.seaking.net. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme SeaKing Oy:n palvelukseen.
Www

http://www.seaking.net/

Jaa ilmoitus