Opiskelijatöihin.fi

Virtue Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.5.2019

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Heti

Palkkaus
40€/h yrityksen tai kevytyrityksen kautta laskutettuna

Haku päättyy
31.5.2019

Työpaikan lähiosoite
PL 177 70101, Kuopio

Lisätietoja antaa
Tatu Ulmanen / tatu.ulmanen@virtue.fi

PHP / jQuery full stack -ohjelmoija

Työtehtävän kuvaus Etsitään pätevää koodaajaa ottamaan harteilleen osaa firman hommista kun oma aika (tai mielenkiinto) ei riitä enää yksinkertaisimpien hommien tekoon. Pääasiassa nettisivujen ja verkkokauppojen pieniä muutostöitä ja uusien simppeleiden nettisivujen rakentamista yrityksen omien alustojen päälle. Kielinä / tekniikoina PHP, jQuery, HTML, (S)CSS.

Töitä voi olla satunnaisesti alken 0h / viikko, todennäköisesti 10-20h / viikko, joten sopisi hyvin lisätienestiksi osaavalle tekijälle muiden hommien tai koulunkäynnin oheen. Ei suoraa palkkausta firmaan, vaan tekijä laskuttaa oman yrityksen tai kevytyrittäjyyspalvelun kautta 40€ / h + alv. Toimii myös hyvänä kokeilualustana omaa yritystoimintaa harkitseville. Yrittäjämäisessä roolissa toimiessa et myöskään ole sidottu työaikoihin tai työpisteeseen, vaan voit tehdä hommia milloin ja missä haluat. Kyseessä ei siis varsinainen työsuhde, vaan olisit kiinnitettynä reserviin ja ottaisit työtehtäviä vastaan silloin kuin pystyt. Jos oma yrittäjyys kiinnostaa, ei ole myöskään poissuljettua että ottaisit tulevaisuudessa asiakkuudet suoraan omaan yrityksesi hoitoon ilman välikäsiä.

Tavoitteena on siis itse päästä kohti isompia projekteja ja ohjata valmiiksi pureskellut helpohkot "sälähommat" suoraan eteenpäin. Jos tälläinen kuvio kiinnostaa, olet lisätienestin tarpeessa ja yllämainitut tekniikat on hyvin hallussa, laittele sähköpostia ja jutellaan lisää.
Www

https://virtue.fi/

Jaa ilmoitus