Opiskelijatöihin.fi

Sako

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 26.5.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
26.5.2019

Työpaikan lähiosoite
Ilveskatu 2 11100, Riihimäki

Lisätietoja antaa
Lisa Jokinen / aTalent Recruiting p.0505991835

Teollinen muotoilija/Pintamallintaja

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen
Haettu tausta: Valmistunut
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Ilveskatu 2, 11100 Riihimäki
Haku-DL: 26.5.2019

Sako Oy on yksi maailman johtavia metsästys- ja urheiluaseiden valmistajia. Päätoimintomme ovat metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti maailmanlaajuisesti. Konsernimme liikevaihto on noin 95 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 300 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsevat Riihimäellä, Ruotsissa ja Kanadassa. Suomessa olemme alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Sako etsii nyt joukkoonsa hyvän visuaalisen silmän ja mallinnustaidot omaavaa Teollista muotoilijaa tai Pintamallintajaa. Tässä tehtävässä suunnittelet aseiden tukkeja ja olet luomassa niistä laadukkaita 3D-malleja, joiden pohjalta voidaan tehdä muotteja tuotantoon. Työlläsi on suuri merkitys kokonaisuuden kannalta, sillä tukki on käyttäjän kosketuspinta tuotteeseen ja merkittävä osa niin visuaalista ilmettä kuin käyttöominaisuuksiakin. Visuaalisuuden lisäksi muotoilua ohjaavatkin vahvasti käytettävyys ja ergonomia. Tuotteet ovat käsinkosketeltavia kuluttajatuotteita, joten tehtävässä pääset erinomaisesti näkemään työsi jäljen. Alan nopeatempoisuuden vuoksi tuotteisiin tehdään tiheästi suurempia tai pienempiä päivityksiä ja markkinoilta tulevia kuluttajien toiveita seurataan tiiviisti.

Tehtävä sopii muotoilun ja mallintamisen asiantuntijalle tai enemmän uransa alkupuolella olevalle tekijälle, jolla on positiivista asennetta ja kehittymispotentiaalia. Hyvät yhteistyötaidot ja kiinnostus tehdä tiimityötä ovat tärkeitä, sillä tässä roolissa teet paljon yhteistyötä esimerkiksi tuotepäälliköiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Vuorovaikutteisuuden lisäksi nautit ketterästä toimintaympäristöstä ja suhtaudut avoimesti uusiin ideoihin ja näkökulmiin. Huomaathan, että Sakon toimialan vuoksi tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvaa koulutusta, esim. teollinen muotoilija tai insinööri
- Hyvää osaamista jostakin pintamallinnustyökalusta, kuten Solidworks, Rhino, CATIA tai Fusion 360
- Kykyä tehdä korkealaatuisia kaksoiskaarevia malleja, joista voi tehdä muotteja
- Hyvää visuaalista silmää
- Hyviä yhteistyötaitoja
- Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aikaisempi kokemus muottien tekemisestä, esimerkiksi muovimuotit tai valumuotit
- Valmistustekniikoiden tuntemus

Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden päästä työskentelemään globaalin, laadustaan tunnetun premium-brändin parissa
- Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset vaikuttamaan merkittävästi lopputuotteeseen ja pohtimaan niin visuaalisuutta kuin käytettävyyden haasteita
- Työyhteisön, jossa työskennellään intohimolla ja voidaan olla ylpeitä omasta teknisestä osaamisesta
- Pitkän, 100 vuoden historian omaavan perheomisteisen organisaation, jossa johtamiskulttuuri on pitkäjänteinen ja innovatiivisuus ja ketteryys näkyvät arjessa

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 26.5. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sako-teollinen-muotoilija-pintamallintaja-5-2019 . Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Sakosta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.sako.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Sakon palvelukseen.
Www

https://www.sako.fi/

Jaa ilmoitus