Opiskelijatöihin.fi

Etteplan

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 21.5.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan neuvoteltavissa

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
21.5.2019

Työpaikan lähiosoite
Kytäjänkatu, 05830 Hyvinkää, Finland 05830 , Hyvinkää

Lisätietoja antaa
Mikaela Johansson / aTalent Recruiting

eLearning Specialist

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen
Työaika: Täysipäiväinen
Toivottu tausta: Opintojen loppuvaihe-valmistunut
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan neuvoteltavissa
Sijainti: Hyvinkää
Haku-DL: 21.05.2019

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat teollisuuden, erityisesti valmistavan teollisuuden yritykset. Etteplanin palvelut kattavat teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun, ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa. Vuonna 2018 Etteplanin liikevaihto oli noin 236 miljoonaa euroa. Etteplan on kehittyvä globaali insinööritalo, jonka palveluksessa on yli 3 000 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa. Etteplan on myös listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETTE.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!

Etteplan etsii kasvunsa tueksi e-oppimisesta innostunutta eLearning Specialistia – eli tuttavallisemmin koulutusmateriaalien tuottajaa – maailman johtavien kone- ja laitevalmistajien asiakasprojekteihin Hyvinkäälle. Etteplanin dokumentointiin sekä koulutusmateriaalien tuotantoon keskittyvä yksikkö luo asiakkaille erilaisia kokonaisvaltaisia sähköisiä koulutusratkaisuja alan uusimpien käytäntöjen mukaisesti viimeisimpiä teknologioita hyödyntäen. Toimenkuvassa pääpaino on koulutusmateriaalien suunnittelussa sekä tuottamisessa. eLearning Specialistina vastaat niin teksti- kuin kuvasisällön laatimisesta luokkahuone- ja e-oppimistarkoituksiin: muokkaat esimerkiksi käyttömanuaalien sisältöjä oppimis- ja koulutustarkoitukseen sopivaan, käyttäjäystävälliseen muotoon. Lisäksi koulutusmateriaalien suunnitteluun sekä tuottoon liittyy olennaisesti pelillistäminen ja keskeisin tavoitteesi on tuottaa materiaaleja, jotka antavat muistille lisästimulaatiota oppimisen tueksi vieden oppikokemuksen aivan uudelle tasolle. Kokemuksesi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan toimenkuvaa on myös mahdollista muokata!

eLearning Specialistina työskentelet yhteistyössä asiakkaan kanssa osana tiivistä projektitiimiä, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat “hands on” -asenne, joten etsimämme henkilö on myös itsenäinen, oma-aloitteinen ja vastuullinen. Sinulla on tehtävän kannalta relevantti opintotausta sekä aiempaa kokemusta vastaavista sisällöntuotantotehtävistä. Olet tämän lisäksi teknisesti näppärä: sinulla on kokemusta koulutusmateriaalien tuottamisesta modulaarisessa dokumentointiympäristössä ja ymmärrystä e-oppimisen ja LMS-ohjelmistojen koukeroista. Voit olla joko urasi alkuvaiheessa, tai jo kokeneempi tekijä, mutta sinulla tulisi ennen kaikkea olla halua kehittää itseäsi, sillä tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa alan ammattilaiseksi uusien koulutusteknologioiden mukana!

Hakijalta odotetaan:

- Tehtävän kannalta relevanttia opintotaustaa, esim. aikuispedagogiikan, tietojohtamisen parista
- Aiempaa kokemusta vastaavista sisällöntuotantotehtävistä
LMS-järjestelmien (esim. Moodle, SAP SuccessFactors) ja eLearning-ohjelmistojen käyttökokemus (esim. Articulate Storyline, Adobe Captivate)
- Näppituntumaa pelillistämisen periaatteisiin
- Aidosti kansainvälisen työympäristön vuoksi paitsi sujuvaa suomen niin myös englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- Visuaalisen suunnittelun perusteet kuvankäsittely- ja videoeditointitaitoineen
- Aiempi kokemus projektitehtävistä teknologia-alan työympäristössä

Tarjoamme sinulle:

Etteplan on yksi Euroopan teknisen dokumentoinnin palveluntarjoajista ja meillä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamista paitsi työtehtävien myös koulutusten avulla, ja perehdytyksen tueksi tarjoamme jokaiselle oman “kummin”. Tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, kilpailukykyiset edut ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä yhdessä kunnianhimoisesti ammattimaisella asenteella. Tämä on alalla uniikki toimenkuva ja meillä voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Etteplanin palvelukseen.

Jos olet etsimämme tekijä, haethan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21. toukokuuta 2019 mennessä! Lähetä suomenkielinen motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/etteplan-elearning-specialist-5-2019 Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi!

Etteplanista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.etteplan.com/fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/open-position/elearning-specialist

Jaa ilmoitus