Opiskelijatöihin.fi

A-Insinöörit / Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.5.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.5.2019

Työpaikan lähiosoite
https://jobs.academicwork.fi/annons/projektipaallikko-rakennuttaminen-ainsinoorit/15025715 02600, Espoo

Lisätietoja antaa
esp01@academicwork.fi

Projektipäällikkö

Työtehtävän kuvaus A-insinöörit tunnetaan maailmanluokan osaamisesta, erinomaisesta asiakaskokemuksesta ja innovatiivisesta otteesta mielekkään ympäristön eteen. Nyt työyhteisöön etsitään projektipäällikköä johtamaan ja rakennuttamaan tilamuutoshankkeita ja muita pienempiä hankkeita. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Mikäli sinulta löytyy kokemusta näiden teemojen parista, lue lisää ja hae paikkaa välittömästi!

Kuvaus
Tässä tehtävässä vastaat itsenäisesti sinulle määriteltyjen hankkeiden läpiviennistä rakennuttamisen projektipäällikkönä ja valvojana. Osallistut myös projektien tarjous- ja sopimustoimintaan. Vaikka olet itsenäisesti vastuussa omista hankkeistasi, on tukenasi muun rakennuttamisen henkilöstön tuki.

Työtehtävä
Hankkeiden läpivienti rakennuttamisen projektipäällikkönä ja valvojana
Projektien tarjous- ja sopimustoimintaan osallistuminen
Tarjoamme
Työpaikan, jossa johtajat ovat lähellä, ovet ovat auki ja kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä
Arvostetun kollegakunnan, joka koostuu yli 700 rakennuttamisen, rakennesuunnittelun sekä ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen asiantuntijasta yhdeksässä toimipaikassa
Kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, sekä modernit työskentelymahdollisuudet ja -välineet
A-insinöörit ovat ainutlaatuinen yhdistelmä A-Asennetta ja huippuosaamista. Tervetuloa rakentamaan menestyvää ja mielekästä ympäristöä yhdessä!

Etsimämme henkilö on
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva rakennusalan tutkinto sekä muutama vuosi kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulla on positiivinen ja yrittäjämäinen ote työskentelyyn, sekä järjestelmällisyyttä, jämptiyttä ja itsenäisyyttä hankkeiden läpivientiin. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Viihdyt hyvin myös työmaalla, ja sinulla on tehtävän suorittamiseksi ajokortti ja oma auto. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä.

MUUTA TIETOA

Aloitus: Sopimuksen mukaan
Kesto: Vakituinen
Sijainti: Pääkaupunkiseutu
Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille (esp01@academicwork.fi)
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Muuta tietoa
A-Insinöörit on suomalainen rakentamisen suunnittelu- ja konsulttiyritys. Yhtiömme tunnetaan maailmanluokan osaamisesta, erinomaisesta asiakaskokemuksesta ja innovatiivisesta otteesta mielekkään ympäristön eteen. Rakennuttamisen toimialallamme työskentelee yli 160 asiantuntijaa ympäri Suomea.

Hae täältä: https://jobs.academicwork.fi/annons/projektipaallikko-rakennuttaminen-ainsinoorit/15025715
Www

https://www.academicwork.fi/

Jaa ilmoitus