Opiskelijatöihin.fi

Norelco Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.6.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
23.6.2019

Työpaikan lähiosoite
Taitajantie 4-6 57210, Savonlinna

Lisätietoja antaa
Ari Hämäläinen 0505255006

Mekaniikkasuunnittelija

Työtehtävän kuvaus Toimit sähkösuunnittelun ja tuotannon rajapinnassa missä suunnittelet projektikohtaisia ohutlevy- ja kisko-osia toimitettaviin tuotteisiin. Työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään teollisuusyrityksessä missä näet itse omien suunnitelmiesi toteutukset ja pystyt osallistumaan myös tuotannon työskentelyn ohjaukseen.

Sinulta löytyy kykyä ja halua itsenäiseen työskentelyyn, oppimishalukkuutta sekä soveltuva insinöörintutkinto tai olet valmistumisvaiheessa oleva insinööriopiskelija. Sinulla on myös vahvaa halua oppia koko ajan uuttaa. Edellytämme että sinulta löytyy jonkin verran kokemusta Solidworks (3D) ja Acad (2D) ohjelmista.
Työ soveltuu myös opiskelijoille, jotka ovat lopputyö-vaiheessa.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työpaikan ja monipuolisen toimenkuvan. Olet tiivisti yhteistyössä metallituotannon ja kokoonpano- osastojen kanssa, ja omalla työpanoksellasi autat heitä tehostamaan toimintaansa.

Mikäli tunnistat itsesi yllämainitusta, niin hae meille pian. Viimeinen hakupäivä on 23.6.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Hämäläinen, ari.hamalainen@norelco.fi. Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää Arille.


NORELCO OY
-------------------
Norelco Oy on johtava kotimainen sähkökojeistojen, muuntamoiden ja sähköasemien valmistajista. Yritys on alallaan tunnettu innovatiivisesta tuotekehityksestään ja tehokkaasta toiminnastaan. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Savonlinnassa ja Kuopiossa. Vuonna 1962 perustettu Norelco tunnetaan myös luotettavana yhteistyökumppanina ja työnantajana. Asiakkaat ovat energianjakelun, teollisuuden ja rakentamisen sektoreilta niin kotimaasta kuin viennistä.
Lue lisää osoitteesta: https://www.norelco.fi

Www

https://norelco.fi/

Jaa ilmoitus