Opiskelijatöihin.fi

Wihuri Oy Tekninen Kauppa

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.5.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
23.5.2019

Työpaikan lähiosoite
Pyhtäänkorventie 4 01511, Vantaa

Lisätietoja antaa
Vilma Järvinen (050 513 4740, vilma.jarvinen@atalent.fi)

Myyntireskontranhoitaja

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe – valmistunut, soveltuvaa työkokemusta
Työaika: Kokoaikainen
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa
Sijainti: Pyhtäänkorventie 4, 01511 Vantaa
Haku-DL: To 23.5.

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Yli 110-vuotisen historiansa aikana Wihuri on kasvanut pienestä perheyrityksestä kansainväliseksi toimijaksi, jolla on toimintaa yli 30 maassa. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Joukostamme löytyy mm. myynnin ja markkinoinnin, automaation, sähkön, mekaniikan, taloushallinnon, IT:n sekä monen muun alan huippuosaajia.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa etsii nyt Myyntireskontranhoitajaa taloushallinnon tiimiinsä! Myyntireskontranhoitajana toimenkuvaasi kuuluu muun muassa myyntilaskujen käsittelyä SAP-järjestelmässä, myyntireskontran suoritusten kirjausta ja kohdistamista, laskujen selvittelyä sekä myynnin arvonlisäveron oikeellisuuden tarkistuksia. Työhösi voi sisältyä myös muita taloushallinnon tehtäviä ja pääset osallistumaan lisäksi esimerkiksi järjestelmien kehitystyöhön.

Etsimme hyvillä yhteistyötaidoilla varustettua, tarkkaa ja joustavaa henkilöä. Otat oma-aloitteisesti vastuuta omasta tekemisestä, mutta yksin ei kuitenkaan tarvitse jäädä, vaan työskentelet osana reilun 10 hengen taloushallinnon tiimiä, jossa osaavat kollegat ja apu ovat lähellä. Tulevaisuudessa tehtävänkuvasta voidaan keskustella osaamisesi mukaan, ja toivomme sinulta innostusta oppia ja kehittää ammattitaitoasi taloushallinnon parissa.

Odotamme sinulta:

- Taloushallinnon perusymmärrystä sekä kokemusta avustavista taloushallinnon tehtävistä
- Soveltuvaa kaupallista opintotaustaa (esim. tradenomi / merkonomi)
- Tarkkaa ja huolellista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksesi:

- Aiemman työkokemuksen myyntireskontran työtehtävistä
- Sujuvan englannin kielen taidon

Wihuri Oy Tekninen Kauppa tarjoaa sinulle:

- Vakituisen työn ja tilaisuuden kehittää osaamistasi taloushallinnon tehtävien parissa suomalaisessa kansainvälisesti toimivassa monialakonsernissa
- Mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuudessa tehtävänkuvaan oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan kehittyvässä taloushallinnon yksikössä
- Joustavan ja asiantuntevan tiimin tuen

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi PDF-muodossa viimeistään to 23.5. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-tekninen-kauppa-myyntireskontranhoitaja-5-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivämäärän. Huomioithan, että käymme läpi hakemuksia ja saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo ennen hakuajan päättymistä.

Wihurin Tekniseen Kauppaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://www.tekninenkauppa.fi/.
Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Vilma Järvinen (050 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Teknisen Kaupan palvelukseen.
Www

https://www.tekninenkauppa.fi/

Jaa ilmoitus