Opiskelijatöihin.fi

Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 12.6.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
12.6.2019

Työpaikan lähiosoite
Ruoholahdenkatu 23 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Nora Tawast

Controller

Työtehtävän kuvaus Oletko reipas ja oma-aloitteinen controller, joka etsii uusia haasteita? Motivoivatko tulokset sinua ja sinulta löytyy proaktiivista ja järjestelmällistä työotetta? Etsimme nyt asiakkaallemme Controlleria Vantaalle osaksi rentoa ja mukavaa tiimiä. Tehtävä sopii hyvin uransa alussa olevalle talousalan osaajalle, sillä motivoitunut, rohkea ja oppimishaluinen asenne ratkaisee. Hae tehtävää jo tänään, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet asiakasyrityksen liiketoiminnan tukena. Työnkuvaasi kuuluvat erilaiset raportoinnin ja budjetoinnin tehtävät, sekä analyysien ja laskelmien tuottaminen liiketoimintayksikköjen tarpeisiin. Tuotat raportteja niin yksikkö- kuin yhtiötasolla ja lukujen kautta teet havaintoja ja puutut herkästi poikkeavuuksiin. Lisäksi neuvot ja autat erilaisissa kysymyksissä sekä tuet yksiköitä päätösten teossa.

Tehtävä sopii sinulle, jos sinulla on jo hieman kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä ja haluat entisestään kehittää osaamistasi. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä osaksi mielenkiintoista toimialaa yhdistettynä kiinnostaviin työtehtäviin ja rentoon työporukkaan.

Tarjoamme

- Vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän, jossa kuitenkin kokenut tiimi tukena
- Tilaisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta ja viedä osaamisesi uudelle tasolle
- Rennon ja mukavan työyhteisön.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää [täältä] (https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo).

Työtehtävä

- Budjetointi ja raporttien tuottaminen liiketoiminnan tarpeisiin
- Asiakasyksiköiden kuukausikatkojen rutiinit
- Analyysien ja laskelmien tuottaminen
- Liiketoiminnan tukeminen erilaisissa kysymyksissä ja päätösten teossa

Etsimämme henkilö on
Sinulla on:

- Tehtävään sopiva korkeakoulututkinto talouden parista
- Aikaisempaa kokemusta taloushallinnon työtehtävistä esimerkiksi sisäisen laskennan, kirjanpidon ja raportoinnin tehtävistä
- Hyvät Excel taidot ja sujuvat tietotekniset taidot
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Persoona:

- Joustava ja oma-aloitteinen
- Yhteistyötaitoinen ja sosiaalinen
- Tarkka ja huolellinen

Eduksi:

Isoksi eduksi nähdään SAP-järjestelmän tuntemus

Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: 12kk, jonka jälkeen jatko mahdollinen

Sijainti: Vantaa

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille (hel01@academicwork.fi).

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Muuta tietoa

Asiakasyrityksemme tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/controller-vantaa/15026917

Jaa ilmoitus