Opiskelijatöihin.fi

Civilpoint

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 27.5.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
27.5.2019

Työpaikan lähiosoite
Klovinpellontie 1-3 02180, ESPOO

Lisätietoja antaa
Mikko Lahti / aTalent Recruiting, +358 400 495 946

Software Developer (Built Environment)

Työtehtävän kuvaus Sopimustyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Sijainti: Klovinpellontie 1-3, 02180 Espoo
Aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Työaika: 37,5h/vk
Positio: IT, ohjelmistokehitys
Hae viimeistään: 27.5.2019

Civilpoint Oy on johtava infra-alan ohjelmistotalo Suomessa, ja olemme asiakkaidemme kanssa mukana useissa suurimmissa ja tärkeimmissä hankkeissa. Asiakkaitamme ovat suunnittelu- ja konsulttitoimistot, infra-alan asiantuntijayritykset ja tilaajaorganisaatiot. Civilpoint kuuluu Point Groupiin, joka hallitsee koko rakennetun ympäristön elinkaaren. Tarjoamme asiakkaalle parhaat ohjelmistot, kokeneet asiantuntijat sekä järkevät ratkaisut rakennetun ympäristön hallintaan. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme huolen, että rakennettu ympäristömme säilyttää arvonsa ja pysyy kunnossa nyt ja tulevaisuudessa.

Me Civilpointilla etsimme tiimiimme Software Developeria osaksi rakennetun ympäristön digitalisaatiota. Olemme erikoistuneet infra-alan ohjelmistotoimituksiin ja niiden asiakaskohtaisten sovelluksien kehittämiseen. Työtehtäväsi tulevat liittymään omiin tuotteisiimme ja asiakasprojekteihin, joissa osallistut vahvuuksiesi ja kokemustasosi mukaan päämiestemme, Trimblen, Autodeskin ja M-Filesin, tuotteisiin pohjautuvien asiakaskohtaisten sovelluksien kehittämiseen ja ylläpitoon. Tulet työskentelemään soveltaen uusimpia teknologioita BIM-tietomallinnuksen, paikkatietoteknologioiden ja dokumenttien hallinnan parissa. Asiakkaitamme ovat muun muassa Ramboll, NRC Group, Sitowise, WSP, Sweco ja Destia.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta ohjelmistokehityksestä, intoa uusien teknologioiden omaksumiseen ja valmiutta soveltaa oppimaansa asiakkaidemme tarpeisiin. Teknologioiden osalta sovellamme projekteissamme esimerkiksi Microsoftin .Net alustoja, pilvipalveluita, SQL-tietokantoja ja Web-käyttöliittymiä. Tuotetasolla tulet työskentelemään esimerkiksi Autodesk AutoCAD-ohjelmistoperheen, Trimble Connect-yhteistyöalustan ja M-Files dokumentinhallintajärjestelmän parissa. Voit olla jo kokenut tekijä tai urasi alkuvaiheessa, kokonaisuus ratkaisee. Pidämme tärkeänä, että toimimme tuloksellisesti tiimissä ja tuemme toisiamme menestymään. Kehittymistäsi ei tulla jättämään oman onnen nojaan, vaan heti työsuhteesi alussa varallesi on suunniteltu perehdytys, jotta pääset tehokkaasti toimintaamme sisään. Vaalimme henkilöstömme mahdollisuutta osallistua koulutuksiin, alan seminaareihin ja jatkuvaan osaamisen kehittämiseen.

Etsimme tekijää ensisijaisesti liittymään Civilpointin tiimiin, mutta osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit sijoittua myös muuhun konsernimme yritykseen, AssetPointiin tai Buildpointiin. Työskentelemme ketterästi yhteistyössä saman katon alla ja jaamme asiantuntijuutta yli yritysrajojen. Käy tutustumassa tarkemmin eri yhtiöihimme osoitteessa https://pointgroup.fi/yhtiot/.

Hyvä tiimihenki ja työssä viihtyminen ovat meille ykkösasioita. Espoossa sijaitsevat konsernin yhteiset toimitilat ovat viihtyisät ja modernit. Tarjoamme työntekijöille muun muassa kattavan työterveyshuollon, vakuutusturvan vapaa-ajalle ja matkoille, yhteisiä henkilöstön tapahtumia, palkitsemisjärjestelmän ja mahdollisuuden osakkuuteen. Panostuksemme henkilöstömme viihtyvyyteen ja monipuolisiin työsuhde-etuihin ovat selvästi tuottaneet tulosta, sillä Taloustutkimuksen toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa keväällä 2018 kokonaisarvosana Point Groupille työpaikkana oli 4,68 asteikolla 1-5, ja lähes kaikki työntekijämme suosittelevat meitä työpaikkana muillekin.

Hakijalta odotetaan:

- Soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi tietoteknisten opintojen parista
- Kokemusta ohjelmistokehityksestä ja osaamista joistain mainitsemistamme teknologioita/sovellusalueita, kuten .Net-alustat, Web-käyttöliittymät, SQL ja/tai pilvipalvelut
- Halua jatkuvaan osaamisen kehittämiseen
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Kiinnostuitko Software Developerin tehtävästä Civilpointilla? Lähetä meille CV:si ja hakemuskirjeesi viimeistään 27.5.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/civilpoint-software-developer-built-environment-5-2019. Mainitsethan hakudokumenteissa myös mahdollisen GitHub-profiilisi (tai vastaavan) ja palkkatoiveesi.

Valittu työntekijä tulee työllistymään suoraan Civilpointille.

Käy tutustumassa Civilpointiin tarkemmin osoitteessa: https://civilpoint.fi/. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin rekrytointipäällikkö Mikko Lahdelta (+358 400 495 946, mikko.lahti[at]atalent.fi).
Www

https://civilpoint.fi/

Jaa ilmoitus