Opiskelijatöihin.fi

Peab / Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.6.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
20.6.2019

Työpaikan lähiosoite
Keilaranta 4 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
Elisa Hyvönen, krn01@academicwork.fi

Kaksi tuotantoinsinööriä projektitehtäviin Uudenmaan alueelle

Työtehtävän kuvaus Etsimme asiakkaallemme Peabille kahta tuotantoinsinööriä monipuolisiin projektitehtäviin toimitilarakentamisen pariin. Tehtävä on loistava mahdollisuus saada arvokasta työkokemusta Pohjoismaiden yhdessä suurimmassa rakennusyhtiössä. Lisäksi organisaatiossa on hyvät mahdollisuudet paitsi kehittyä insinöörinä, myös edetä uralla!

Kuvaus
Tarjoamme uransa alkuvaiheessa olevalle rakennusinsinöörille tai -mestarille mahdollisuuden kehittyä, kasvattaa omaa osaamistaan sekä päästä osaksi isoa kansainvälistä yritystä. Etsimme kahta uransa alkuvaiheessa olevaa tuotantoinsinööriä toimitilarakentamisen yksikköön, jonka kohteet ovat pääasiassa julkisen puolen uudisrakentamista. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja pääset osaksi yksikköä, jossa yhteishenki on lämmin ja tarjolla on tukea ja apua kokeneemmalta kollegalta.

Tarjoamme
- Kattavan perehdytyksen
- Monipuoliset työtehtävät erilaisten projektien parissa
- Hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää [täältä] (https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo).

Työtehtävä
Työ tapahtuu työmailla ympäri pääkaupunkiseutua aina kulloisenkin projektin mukaan. Vaikka työ on itsenäistä ja saat vastuuta, teet tiivistä yhteistyötä niin projektin tiimin kuin muiden yksiköiden, kuten hankinnan, laskennan ja suunnittelun kanssa.

Pääasialliset työtehtäväsi
- Rakentamisvaiheen aikataulujen laadinta ja valvonta
- Kustannusennusteiden laadinta ja seuranta sekä kustannushallintajärjestelmän ylläpito
- Suunnitelmajakelu ja –katselmukset, suunnittelun ohjaukseen osallistuminen

Lisäksi pääset avustamaan hankintaa sekä osallistumaan monipuolisesti projektin etenemiseen.

Etsimämme henkilö on
Aiempaa kokemusta tärkeämpää on halu oppia uutta sekä avoin ja kunnianhimoinen asenne työtä kohtaan. Etsimämme henkilö on joustava ja yhteistyökykyinen, jonka lisäksi katsomme eduksi, mikäli sinulla on aiempaa työkokemusta työmailta. Lisäksi ajokortti ja oma auto helpottavat työtäsi.

Etsimällämme henkilöllä on
- Rakennusinsinöörin tai -mestarin koulutus (AMK tai DI)
- Kiinnostusta ja innostusta tuotantoa kohtaan
- Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, kanssasi on helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä
- Itsenäinen työote, et epäröi kantaa vastuuta tai tehdä itsenäisiä päätöksiä
- Sujuva suomen kielen taito

Muuta tietoa
Aloitus: Sopimuksen mukaan, viimeistään elo-syyskuun vaihteessa

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Pääasiassa pääkaupunkiseutu, lisäksi toisinaan Uusimaan alue

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää krn01@academicwork.fi

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Muuta tietoa
Peab on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. He työllistävät Pohjoismaissa 15 000 henkeä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Hae tehtävään täällä: https://jobs.academicwork.fi/annons/kaksi-tuotantoinsinooria-projektitehtaviin-uudenmaan-alueelle/15027324
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/kaksi-tuotantoinsinooria-projektitehtaviin-uudenmaan-alueelle/15027324

Jaa ilmoitus