Opiskelijatöihin.fi

Linkker Oy / Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.6.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
28.6.2019

Työpaikan lähiosoite
Keilaranta 4 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
Liisa Raulas, krn02@academicwork.fi

Suunnitteluinsinööri Lahteen

Työtehtävän kuvaus Oletko suunnittelutehtävistä kiinnostunut tekniikan alan ammattilainen, joka haluaa työskennellä parempaan tulevaisuuteen tähtäävän teknologian parissa? Haluatko kehittää osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä tiiviin porukan ympäriöimänä? Etsimme nyt Linkker Oy:lle suunnitteluinsinööriä työskentelemään sähköbussiratkaisujen pariin. Mikäli olet urasi alkuvaiheella oleva, tai jo hieman enemmän kokemusta kartuttanut AMK-insinööri, joka kokee suunnittelutehtävät mieluisiksi, lue lisää ja hae paikkaa! Etenemme hakuprosessissa heti sopivien hakijoiden löydettyä.

Kuvaus
Academic Work etsii kokoaikaista suunnitteluinsinööriä Lahteen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Linkker Oy.

Työtehtävä
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään suunnittelutehtävissä osana tuotekehitystiimiämme. Suunnittelutehtäväsi liittyvät linja-auton korin ja alustan rakenteisiin sekä auton järjestelmiin. Suunnittelu tapahtuu Siemens NX -ympäristössä. Tulet piirtämään tuotannon tarvitsemia työpiirustuksia ja tekemään asiakkaiden tarvitsemia havainnekuvia ja muita materiaaleja. Tulet myös osallistumaan PLM-järjestelmän kehittämiseen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yrityksen tuotantopuolen sekä ostopuolen kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu:
- Linja-auton rakenteiden ja järjestelmien suunnittelutehtävät
- Työpiirustusten ja havainnekuvien tekeminen
- Osallistuminen PLM-järjestelmän kehitykseen

Tehtävä sopii sinulle, joka haluaa työskennellä kasvavassa yrityksessä, tulevaisuuden ratkaisuihin suuntautuvalla, mielenkiintoisella toimialalla. Yritys on valmis panostamaan kehitykseesi ja tehtävässä on mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Tehtävään soveltuva koulutus (kone- tai ajoneuvotekniikan AMK-insinööri)
- Oma-aloitteinen ja huolellinen työote
- Ymmärrystä ja taitoa käyttää suunnitteluohjelmia
- Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä. Kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin motivaatiota ja aitoa kiinnostusta suunnittelutehtäviä kohtaan sekä halua kehittää osaamistasi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk

Paikka: Villähde, Lahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen krn02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Yrityskuvaus
Linkker Oy kehittää ja valmistaa suorituskyvyltään erittäin edistyksellisiä sähköbusseja kaupunkiliikenteeseen. Linkker kaupunkeja ovat Helsinki, Turku, Espoo, Kööpenhamina, Singapore, Moskova, Luulaja ja Malaga. Tarjoamme ratkaisut päästöttömään joukkoliikenteeseen yhdistämällä huomattavan määrän sähkö-ajoneuvoihin, kevytrakennetekniikkaan ja valmistukseen liittyvää osaamista, jonka myötä kaupungit pääsevät eroon lähipäästöistä, melu-taso alenee ja palvelukokemus paranee. Tämä vaikuttaa joukkoliikenteen houkuttelevuuteen, käyttöasteeseen ja lopulta kaupungin kilpailukykyyn.
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/suunnitteluinsinoori-linkker-oylle-sahkobussiratkaisujen-pariin/15023624

Jaa ilmoitus