Opiskelijatöihin.fi

Neteram Oy (KONE)

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 18.6.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian, heinäkuu 2019

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
18.6.2019

Työpaikan lähiosoite
Myllykatu 3 05830 , Hyvinkää

Lisätietoja antaa
Milla Saari, +358 50 524 1998, milla.saari@atalent.fi

Muutoksenhallintainsinööri Koneen tuotekehitysyksikköön

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen
Soveltuva tausta: Valmistunut, 1v+ kokemusta
Työaika: Kokoaika
Toivottu aloituspäivämäärä: Heinäkuu 2019 (mahdollisimman pian)
Sijainti: Myllykatu 3, 05830 Hyvinkää (KONE)
Haku-DL: 18.06.2019

Neteram Oy on ystävällinen ja ketterä palveluntuottaja lujuuslaskentapalveluissa sekä mekaniikkasuunnittelussa. Painotamme toiminnassamme tehokasta kommunikointia ja yhteistyötä asiakkaan kanssa parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Etsimme sitkeästi parhaita ratkaisuja haastaviin sovelluskohteisiin. Henkilöstömme koostuu lujuuslaskennan, suunnittelun ja projektinhallinnan ammattilaisista. Neteram Oy:n tausta on konetekniikassa ja tunnemme asennukset sekä valmistuksen. Meille tärkeää on toimittaa mitä lupaamme sekä tuoda uutta näkökulmaa asiakkaiden haasteisiin.

Neteram Oy (KONE) etsii aktiivista insinööriä toimimaan muutoksenhallinnan tehtävien parissa yhdessä Suomen kiinnostavimmista teollisuusyrityksistä. Sijoitut työskentelemään globaaliin konserniin, mutta kuulut samalla Neteram Oy:n pieneen, ketterään ja ihmisläheiseen työyhteisöön. Työskentelet Koneen tuotekehitysyksikössä, jossa työtehtäviisi kuuluu komponenttien muutostenhallinta, laatukysymykset sekä yhteistyö ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Muutostenhallinnan tehtävät sisältävät esimerkiksi komponenttien muutoksiin liittyvää dokumentointia ja laadunhallintaa. Lisäksi tehtävään kuuluu testauksen suunnittelu, toteutus ja muutosten validointi. Tehtävänkuva muotoutuu tekijänsä mukaan ja pääset oman kiinnostuksesi mukaan kehittämään itseäsi laaja-alaisesti erilaisissa tuotekehityksen tehtävissä.

Ideaalihakijamme tausta on konetekniikan parissa, mutta emme vierasta muita tekniikan alan opintoja (esim. materiaalitekniikka). Eduksesi katsotaan, mikäli sinulla työkokemusta teollisuusympäristössä toimimisesta. Arvostamme kykyä toimia erilaisten IT-järjestelmien parissa, mekaniikan tuntemusta sekä kykyä käsitellä monta asiaa yhtäaikaisesti.

Neteram Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen kiinnostavimmista teollisuusyrityksistä, osana tiivistä ja kannustavaa työyhteisöä. Neteram panostaa henkilöstön työhyvinvointiin ja tarjoaa työntekijöilleen kattavan työterveyshuollon sekä muita työtäsi tukevia etuja. Saat käyttöösi pienen ja ketterästi sukkuloivan yrityksen tuen, mutta suuren konsernin mahdollisuudet, jotka avaavat sinulle ovia moneen eri suuntaan. Tässä tehtävässä potentiaalisi ratkaisee ja pääset kerryttämään arvokasta työkokemusta alan parhaiden parissa.

Hakijalta odotetaan:

- Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. konetekniikka, materiaalitekniikka)
- Itsenäistä työotetta, rohkeaa asennetta sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja
- Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
- Mallinnustaitoja sekä valmistuskuvien lukutaitoa
- Hyvää kykyä hahmottaa kokonaisuuksia

Lisäksi eduksi katsotaan:

- Aiempi työkokemus teollisuusympäristöstä
- Alan työkalujen ja ohjelmistojen tuntemus ja käyttötaidot, esim. Creo

Kuulostaako hyvältä? Lähetä CV:si, hakemuskirjeesi ja opintosuoritteesi viimeistään 18.06.2019 seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/neteram-oy-kone-muutoksenhallintainsinoori-6-2019. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä aikaisimman mahdollisen aloitusajankohtasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Pääset tutustumaan Neteramiin tarkemmin täällä: http://neteram.net/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Milla Saari [+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi]. Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai tekstiviestitse.
Www

http://neteram.net/fi/

Jaa ilmoitus