Opiskelijatöihin.fi

Superior Sales Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 17.6.2019

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
17.6.2019 tai aiemmin sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan 1920-2450€/kk

Haku päättyy
17.6.2019

Työpaikan lähiosoite
Torikatu 29A, 2. kerros 80100 , JOENSUU

Lisätietoja antaa
Riku Lotvonen, 045 162 7579

Asiakasvastaava

Työtehtävän kuvaus Myynin sekä asiakaspalvelun selkeä edelläkävijä Superior Sales oy palkkaa nyt Joensuun keskustaan vielä 3 uutta ahkeraa kaveria työskentelemään monipuolisten asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä kesäksi!

2019 luvulle päivitetyssä modernissa markkinatalossa takaamme alan vankan kokemuksen myötä yrityksen vakavaraisen tuen sekä Suomen parhaimman koulutuksen tehtävään. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Tehtävänäsi on toimia toimeksiantojemme monipuolisissa asiakaspalvelu sekä myyntitehtävissä yhdessä toimiston muun henkilökunnan kanssa.

Sinut kouluttaa työhösi Suomen kovimpiin lukeutuvat kenttäkouluttajamme jotka ovat suoriutuneet menestyksekkäästi myynnin eri tehtävistä. Kouluttajamme toimivat aina suoraan tiimin eturintamalta yhdessä työntekijöiden kanssa. Me emme ikinä vaadi mitään sellaista mitä emme ole itse tehneet, vaan johtaminen tapahtuu lähes aina esimerkillä.

Meillä kokoaikainen asiakasvastaava ansaitsee työtunneista riippuen 1920-2450€/kk

Meidän mielestämme kokeneen asiakasvastaavan tulee tienata enemmän kuin pomonsa, tästä syystä palkkio kohoaakin yleensä vielä reilusti palkkahaitaria ylemmäksi. Lisäksi nautit erillaisista bonuksista, sekä järjesttävistä kivoista tapahtumista ;)

Meillä tärkeää on myös se että työntekijä pääsee halutessaan etenemään urallaan aina asiakasvastaavasta tiimipäällikköön ja sieltä myyntipäällikköön asti ilman turhaa vääntämistä. Työn jälki puhuu aina puolestaan ja tämän takia olemmekin alalla suurimpia kasvuyrityksiä.

Meillä voit suorittaa myös työnohella oppisopimuskoultuksen kautta itsellesi ammatin.

Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen joensuu@superiorsales.fi tai soita numeroon 045 162 7579. Haastattelemme hakijat hakujärjestyksessä.
Www

http://www.superiorsales.fi

Jaa ilmoitus