Opiskelijatöihin.fi

KPMG Oy Ab

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.6.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
23.6.2019

Työpaikan lähiosoite
Kauppakatu 25 A 87100, Kajaani

Lisätietoja antaa
Antti Kääriäinen, p. +358 40 532 2149

Tilintarkastuksen asiantuntija Kajaaniin

Työtehtävän kuvaus Hei tulevaisuuden asiantuntija, hae meille tilintarkastuksen tehtäviin Kajaaniin!
Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme tulevaisuuden osaajia, jotka eivät pelkää uusia haasteita ja joille asiakkaan menestys on myös oman onnistumisen mittari.

Oletko…
3.-5. vuoden opiskelija tai jo valmistunut KTM/tradenomi, laskentatoimi tai taloushallinto pääaineenasi? Positiivinen, innokas omaksumaan uutta tietoa, sosiaalinen ja toiminnassasi oma-aloitteinen sekä joustava?
Jos vastaus on kyllä, se riittää, sovellut porukkaamme mainiosti! Katso alta tarkemmat hakuohjeet ja kerro meille tarinasi!

Miksi meille?
Osaamisen kehittäminen on meille tärkeää ja haluamme tukea tavoitteitasi tarjoamalla haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Toimikenttämme monipuolisuus takaa sen, ettei yksikään päivä ole samanlainen. Tarjoamme loistavat puitteet työnteolle ja mielenkiintoisia työtehtäviä pääosin paikallisten kainuulaisten pk-sektorin yritysten ja julkishallinnon toimeksiantojen parissa.
Työstään kiinnostuneet ja innostuneet ammattilaiset edistävät myös hyvää työyhteisöä ja ilmapiiriä. Työelämän tasapainon varmistamiseksi pidämme huolta, että työskentely on tarvittaessa joustavaa ja vapaa-ajan erilaisia harrastusmahdollisuuksia tuetaan. Myös ravinto, liikunta ja terveys ovat tärkeitä – etupakettimme kattaa lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedun lisäksi erinomaisen terveydenhuollon.
Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävä edellyttää matkustamista pääosin Kainuun alueella.

Kiinnostuitko?
Toimi nopeasti ja jätä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 23.6.2019 mennessä osoitteessa www.kpmg.fi/rekry. Kutsumme potentiaalisia hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan umpeutumista. Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Kääriäinen, p. +358 40 532 2149.

KPMG on globaali ja samalla vahvasti paikallinen asiantuntijaorganisaatio. Suomessa meitä KPMG:läisiä on yli 1200 ja toimimme 23 eri paikkakunnalla. Tarjoamme asiakkaillemme tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita.
Www

https://www.kpmg.fi/rekry

Jaa ilmoitus