Opiskelijatöihin.fi

Arkkeo

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.6.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Neuvoteltavissa

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
23.6.2019

Työpaikan lähiosoite
Kutomotie 16, 00380 Helsinki 00380, Helsinki

Lisätietoja antaa
Miili Reponen / aTalent Recruiting

Sales Manager

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe / valmistunut
Työaika: Kokoaikainen 37,5h/vko, Neuvoteltavissa
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Sijainti: Kutomotie 16, 00380 Helsinki
Haku-DL: su 23.6.2019

Arkkeo on alkuvuonna 2019 lanseerattu palvelu, joka tekee maksukortista universaalin etukortin. Arkkeon käyttäjät ansaitsevat automaattisesti etuja toistuvista ostoistaan, kun asioivat lempikaupoissaan. Olemme maailman ensimmäinen täysin automatisoitu etuohjelma - asiakkaat saavat automaattisesti kanta-asiakasetunsa, kauppiaat palkitsevat automaattisesti säännöllisiä asiakkaitaan ja kummankaan ei tarvitse tehdä mitään.

Arkkeo Oy on suomalainen yritys, joka tavoittelee nopeaa kasvua ja kansainvälistymistä seuraavien vuosien aikana. Tavoitteenamme on mullistaa säännöllisten asiakkaiden palkitseminen tavalla, joka on asiakaslähtöistä, helppoa ja hauskaa.

Arkkeo etsii kasvuaan vauhdittamaan energistä ja ennakkoluulotonta Sales Manageria osaksi tiivistä kahdeksan hengen startup-työyhteisöään! Arkkeon avulla kauppiaat voivat lanseerata helposti, nopeasti ja ilmaiseksi kampanjan, josta kuluttajat ansaitsevat rahaa takaisin. Tehtävänäsi on myydä Arkkeon tuotetta pienille ja keskisuurille yrityksille, esimerkiksi kivijalkaliikkeiden, -ravintoloiden ja -kahviloiden kauppiaille. Lue lisää Arkkeosta: https://www.arkkeo.com/!

Sales Managerina tehtäviesi pääpaino on energisessä B2B-myynnissä ja keskeisin tavoitteesi on yritysasiakaskunnan kasvattaminen uusasiakashankinnan keinoin kattaen kaiken prospektoinnista kasvokkaisiin asiakastapaamisiin, kauppojen ”klousaamiseen” sekä asiakkuudenhoitoon. Työhösi sisältyy tapaamisten sopimista puhelimitse sekä myyntiä jalkautumalla liikkeisiin pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Perustelet ja demoat kullekin asiakkaalle tuotteen sekä sen tuomat hyödyt. Halutessasi pääset myös osallistumaan myynnin strategian kehittämiseen, ja Arkkeolla ollaan innokkaita kuulemaan uusia näkökulmia ja ajatuksia myynnin saralla. Tässä tehtävässä aikaisempaa myyntikokemusta tärkeämpää on myynnin nälkä, uteliaisuus sekä halu kehittyä ja kehittää myyntiä. Alkuvaiheessa saat tukea esimieheltäsi ja muulta tiimiltä, ja perehdytysvaiheessa työskentelet tiiviisti esimiehesi rinnalla. Tehtävää on mahdollista räätälöidä osaamisesi mukaan, joten tehtävä sopii sekä kokeneelle konkarille että uraansa aloittelevalle myyjälle.

Arkkeo tarjoaa sinulle:
- Mahdollisuuden kehittää B2B-myyntiosaamista
- Vaihtelevan ja joustavan tehtävänkuvan; myynnin lisäksi pääset tiiviisti mukaan kehittämään myynnin strategiaa, joka on olennaisesti yhteydessä koko yrityksen strategiaan
- Urakehitysmahdollisuuksia esimerkiksi markkinoinnin parissa
- Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan startup-yrityksen toimintaan tiiviisti ja läheltä
- Avoimen tiimin tuen sekä vapauteen ja vastuuseen pohjautuvan työilmapiirin
- Joustavat työajat, Arkkeolla ei tunneta kellokorttia
- Motivoivan palkkamallin reilulla pohjapalkalla ja suoritukseesi perustuvalla provisiolla

Odotamme sinulta:
- Innostusta ja rohkeutta aktiiviseen myyntityöhön ja myynnin nälkää
- Halua oppia uutta, kehittää ja kehittyä
- Liiketoimintaymmärrystä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi katsomme eduksesi:
- Tehtävään soveltuvan opintotaustan (esim. kaupallinen)
- Kokemuksen tuloksellisesta myyntityöstä (B2B/B2C)
- Muu kielitaito

Kuulostaako tämä urasi seuraavalta askeleelta? Lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään su 23.6.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/arkkeo-sales-manager-6-2019 Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Arkkeon palvelukseen.
Www

https://www.arkkeo.com/

Jaa ilmoitus