Opiskelijatöihin.fi

Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 10.7.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
10.7.2019

Työpaikan lähiosoite
Keilaranta 4 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
Maiju Virta

Junior Sähkösuunnittelija laivojen ruoripotkureiden projekteihin Helsinkiin

Työtehtävän kuvaus Etsimme vastavalmistunutta sähköalan insinööriä osaksi tiimiä, joka suunnittelee ja toteuttaa laivojen ruoripotkureita! Työssä pääset osallistumaan kansainvälisestikin tunnetun tuotteen suunnitteluun, motivoiva tiimi tukenasi. Tehtävä ei edellytä aiempaa kokemusta, vaan asenne ja halu kehittyä ratkaisevat. Lue lisää tehtävästä ja hae pian, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kuvaus

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä tulet toimimaan osana tiimiä, joka suunnittelee sekä toteuttaa laivoihin räätälöityjä ruoripotkureita. Kyseinen kansainvälisesti tunnettu tuote on vakio, mutta tiimissä suunnitellaan projektikohtaisesti tarvittavat muutokset ja tuotetta myös jonkin verran suunnitellaan uudelleen. Tehtävänäsi on huolehtia piirikaavioista sekä muista dokumenteista ja ohjelmista, jotta ne voidaan lähettää eteenpäin alihankkijoille, jotka sitten rakentavat dokumenttien pohjalta esimerkiksi sähkökaappeja ja kilpikuvia.

Olet päivittäin tekemisissä pääsuunnittelijoiden, projektipäälliköiden ja muiden sidosryhmien kanssa, kuten esimerkiksi Digital Service-osaston sekä telakan henkilökunnan kanssa. Osallistut myös tuotteiden testauksiin ja käyttöönottoihin. Ympärilläsi on asiantunteva ja yhteen hiileen puhaltava tiimi sähkösuunnittelijoita ja mekaniikkasuunnittelijoita, joiden tukeen ja opastukseen voit luottaa. Tehtävä on loistava mahdollisuus nuorelle ammattilaiselle, joka kaipaa haasteita sekä motivoituu vaihtelevista työtehtävistä!

Etsimällämme henkilöllä on

Ideaalihakijamme on sähköalan korkeakoulututkinto, sekä mahdollisesti jo aiempaa työkokemusta alalta. Työsi päätyökalu tulee olemaan Eplan, josta aikaisempaa kokemusta ei tarvita, mutta kokemus kaikista CAD-työkaluista on eduksi. Lisäksi käytät sujuvasti Exceliä, osaat tehdä laitteiden toimintakuvauksia sekä hallitset perus sähkökomponentit ja piirikaaviot. Tehtävässä kuitenkin asenne sekä halu oppia ratkaisevat! Työtä tehdään tiimeissä, joten toivomme, että sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Sähköalan korkeakoulututkinto (AMK/DI)
- Ymmärrystä perus sähkökomponenteista sekä piirikaavioista
- Kyky käyttää sujuvasti Exceliä
- Innokas asenne sekä halu oppia
- Hyvät vuorovaikutustaidot
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsomme myös, jos osaat käyttää CAD-työkaluja, kuten Eplania, ja sinulla on jo aiempaa kokemusta sähköalalta esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta.

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan, esim. elokuun aikana

Kesto: 12 kuukautta, jonka jälkeen jatkosta voidaan keskustella

Sijainti: Vuosaari, Helsinki

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta, ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-sahkosuunnittelija-laivojen-ruoripotkureiden-projekteihin-helsinkiin/15028221

Jaa ilmoitus