Opiskelijatöihin.fi

Scanmaskin Scanmineral Oy/ Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.7.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Syksy 2019

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
15.7.2019

Työpaikan lähiosoite
Keilaranta 5 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
krs02@academicwork.fi

Ratkaisumyyjäksi Scanmaskin Scanmineral Oy:lle Keski-Suomeen ja Pohjois-Pohjanmaalle

Työtehtävän kuvaus Etsimme joko uransa alkuvaiheessa olevaa tai jo kokeneempaakin B2B-myyjää teollisuuskoneiden ja -tuotteiden myyntiin. Taustasi ei ole meille tärkeää vaan etsimme henkilöä jolla on aitoa paloa liikkuvaa myyntityötä kohtaan. Tarjoamme sinulle vastuuta ja vapautta, sekä mahdollisuuden luoda itsellesi toimivat käytännöt menestyksekkääseen myyntiin. Työsi on liikkuvaa ja saatkin vaikuttaa itse täysin omiin aikatauluihisi sekä siihen miten myyntiä teet. Työskentelet etenkin Pohjois-Pohjanmaan sekä Keski-Suomen alueella, mutta alueesi ja portfoliosi rakentuvat tarkemmin työsi edetessä. Jos haluat liikkuvaan työhön ja ambitiosi on myynnissä, älä epäröi hakea!

Tarjoamme:
- Liikkuvan työn
- Saat itse luoda omat työskentelyrutiinisi ja aikataulut
- Vapautta ja vastuuta

Työtehtävä:
Työskentelet rakennusalan yritysasiakkaiden kanssa ja rakennat omaa asiakasportfoliotasi Pohjois-Pohjanmaan ja/tai Keski-Suomen alueella. Työsi on liikkuvaa ja saat itse vaikuttaa omiin aikatauluihisi sekä rytmeihisi.

Työtehtäviäsi ovat:
- Asiakastapaamiset
- Prospektointi ja asiakastapaamisten sopiminen
- Myynti ja asiakassuhteiden ylläpitäminen sekä lisämyynti

Sinulla on jo jonkinlaista kokemusta myynnistä sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta. Alan myyntikokemusta emme sinulta edellytä, sillä asenteesi ratkaisee! Mikäli nautit liikkuvasta työstä ja olet kiinnostunut myynnistä, tarjoaa tämä tehtävä sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä yhä paremmaksi myyjäksi ja saada uusia kontakteja ympäri Suomen.

Etsimämme henkilö on:
- Innokas myyntihenkinen henkilö
- Hyvät vuorovaikutustaidot omaava
- Rohkea ja oma-aloitteinen työntekijä

Muuta tietoa:
Aloitus: Syksyllä 2019
Kesto: Kokoaikatyö
Sijainti: Liikkuva työ, työsi tapahtuvat Keski-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan alueella

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Scanmineral Scanmaskin Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen krs02@academicwork.fi. Voit hakea paikkaa osoitteessa https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/ratkaisumyyjaksi-scanmineral-scanmaskin-oylle-keskisuomeen-ja-pohjoispohjanmaalle/15028280

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Täältä löydät lisää tietoa Scanmaskin Scanmineral Oy:stä: https://www.scanmaskin.com/fi/tietoa-meista/
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/ratkaisumyyjaksi-scanmineral-scanmaskin-oylle-keskisuomeen-ja-pohjoispohjanmaalle/15028280

Jaa ilmoitus