Opiskelijatöihin.fi

Smart Files

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.6.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
23.6.2019

Työpaikan lähiosoite
Hämeenkatu 20 33200, Tampere

Lisätietoja antaa
Talentin Recruitment Coordinator Laura Heikkinen, 0505780750

Junior Web Developer

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen
Haettu tausta: opintojen loppuvaihe - valmistunut
Työaika: 38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa
Sijainti: Hämeenkatu 20, 33200 Tampere
Haku-DL: 23.6.2019

Smart Files tarjoaa palveluita digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseksi erikoisaloina markkinointi ja viestintä. Tarjoamiemme palveluiden avulla asiakkaamme pääsevät kohti tiedolla johdettua markkinointia ja saavat markkinointitoimenpiteistään, materiaaleistaan ja viestinnästään enemmän irti. Autamme niin verkkopalveluiden ideoinnissa, kehittämisessä ja ylläpidossa kuin palveluiden käytön ja onnistumisen analysoinnissakin. Haluamme toimia ketterästi, laadusta tinkimättä ja 15 vuoden kokemuksella me pystymme tarjoamaan yksilöityjä palveluita ja ohjelmistoja asiakkaillemme. Tiimimme koostuu ammattitaitoisesta ja eteenpäin suuntaavasta porukasta, jossa kaikkia halutaan auttaa onnistumaan.

Smart Files etsii nyt Junior Web Developeria osaksi kahdeksan hengen kehitystiimiään. Tässä tehtävässä olet mukana verkkopalveluihin keskittyvissä asiakasprojekteissa, joihin kuuluu erityisesti verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehitys. Lisäksi voit päästä osallistumaan myös tuotekehitysprojekteihin. Junior Developerina olet kokeneempien kehittäjiemme apuna rakentamassa pienempiä kokonaisuuksia useassa projektissa yhtäaikaa. Työtehtäväsi voivat liittyä esimerkiksi integraatioiden tekemiseen, palveluiden pystyttämiseen, kehittämiseen, ylläpitämiseen ja asiakaskohtaisten ominaisuuksien toteuttamiseen.

Yhden päivän aikana tyypillisesti työstetään useampaa projektia, mikä tuo työpäiviin vaihtelua, mutta toisaalta vaatii myös sinulta halua ja kykyä vaihtaa projektista toiseen. Projekteihin on koottu Smart Filesin sisältä tiimi, jossa vastuut ovat jaettu tiimiläisten kykyjen ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Tavoitteenamme on, että kehittäjämme pääsevät tekemään heille mielekkäitä ja soveltuvia tehtäviä. Töitä tehdään pääosin yhdessä Smart Filesin toimistolla.

Käyttämämme teknologiat vaihtelevat asiakasprojektien mukaan, mutta tyypillisesti stackiimme kuuluu tärkeimpänä PHP sekä JavaScript (Angular, Vue), HTML ja CSS. Tämä ei kuitenkaan ole vaatimusluettelo eli emme odota sinulta osaamista kaikesta etukäteen vaan ennemminkin arvostamme haluasi oppia ja työskennellä näillä teknologioilla. Sovit hyvin Smart Filesin tiimiin, jos haluat kehittää omaa osaamistasi, laadukkaan ja toimivan koodin tekeminen kiinnostaa ja työskentelet itseohjautuvasti.

Odotamme sinulta:
-Relevantteja IT-alan opintoja
-Osaamista jostakin seuraavista: PHP, HTML, CSS, JavaScript
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
-Aikaisempi työkokemus ja/tai harrastuneisuus ohjelmoinnin parissa
-Aikaisempi kokemus Wordpressistä, Magentosta tai muista PHP-viitekehyksistä
- Linux-tuntemus

Tarjoamme sinulle:
-Kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintatapoihimme sekä osaavan tiimin tuen
-Kiinnostavia ja vaihtelevia asiakasprojekteja mm. suurille suomalaisille pörssiyrityksille. Erilaisten projektien myötä pääset kasvattamaan omaa osaamistasi ja saat näkemystä erilaisten ratkaisujen rakentamisesta
-Työympäristön, jossa panostetaan työskentelytapojen kehittämiseen ja halutaan tuottaa laadukasta jälkeä - tästä esimerkkinä Smart Filesillä on oma sisäinen prosessi hyvän koodin tekemiseen
-Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissa sekä edetä vastuullisempiin tehtäviin

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Smart Filesille.

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, laita CV ja hakemus tulemaan tänne: https://apply.atalent.fi/smart-files-junior-web-developer-6-2019 viimeistään 23.6.2019. Pyrimme täyttämään tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian! Mikäli sinulla on omia projekteja tai esimerkiksi GitHub-profiili voit liittää nämä osaksi hakudokumenttejasi. Laitathan dokumentit pdf-muodossa.

Smat Filesiin voit tutustua tarkemmin täällä: https://www.smartfiles.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Coordinator Laura Heikkinen (puh. 0505780750, laura.heikkinen[ät]atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/open-position/junior-web-developer

Jaa ilmoitus