Opiskelijatöihin.fi

Suomen Hierojakoulut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 21.7.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
1.8.2019

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
21.7.2019

Työpaikan lähiosoite
Vuorikatu 20 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Kati Krogerus

Markkinointivastaava

Työtehtävän kuvaus Suomen Hierojakoulut on Suomen suurin hierojakoulutusta tarjoava perheomisteinen koulutusyritys. Tarjoamme ammattiin valmentavaa koulutusta ja hierontapalveluja kahdeksalla eri paikkakunnalla: Espoo, Helsinki, Kotka, Kuopio, Jyväskylä, Porvoo, Seinäjoki, Oulu.

Nyt haemme markkinoinnin moniosaajaa yritykseemme vastamaan markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Haluat saada aikaan asioita ja motivoidut tuloksista, olet itseohjautuva, oma-aloitteinen ja inspiroiva alasi asiantuntija. Ymmärrät brändityön merkityksen ja haluat kehittää sitä kanssamme positiivisella ja tavoitteellisella otteella.

Osaat hyödyntää laajasti eri viestintä- ja markkinointikanavia. Hallitset niin verkkosivujen ylläpidon (wordpress), kuin yleisimmät sosiaalisen median kanavat. Sinulla on visuaalista silmää ja osaat suunnitella ja tuottaa monipuolisia markkinoinnin materiaaleja.

Sinulla on jo jonkin verran kokemusta markkinointialan tehtävistä ja näin ollen erotat toimenpiteistä olennaiset ja osaat perustella tekemiäsi valintoja yrityksen liiketoiminnasta käsin.

Työtunnit voivat vaihdella ja työtäsi voit suorittaa myös etänä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa, vastaat markkinointiin liittyvistä työtehtävistä ja asiakkuuksista itsenäisesti.

Lähetä meille hakemuksesi jossa kerrot hieman tarkemmin itsestäsi ja siitä millaista osaamista voisit tarjota Suomen Hierojakouluille. Kysy lisää: kati.krogerus@suomenhierojakoulut.fi tai 044 9840 607.
Tiedustelut 8.7 alkaen.
Www

http://www.suomenhierojakoulut.fi

Jaa ilmoitus