Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / Helsingin Diakonissalaitos

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 25.7.2019

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Elo -syyskuussa 2019

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
25.7.2019

Työpaikan lähiosoite
Alppikatu 2 00530, Helsinki

Lisätietoja antaa
Essi Itkonen

Jr. Raportointiosaaja, Helsingin Diakonissalaitos

Työtehtävän kuvaus Etsimme asiakkaallemme loppuvaiheen opiskelijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Raportoinnin parissa työskentely tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä tulevaisuuden huippuosaaksi arvoiltaan merkityksellisessä yrityksessä.

Kuvaus

Työtehtäviisi kuuluu erilaisten johdon raporttien laatiminen Power BI:n avulla. Raportoinnin lisäksi niiden julkaisu esimerkiksi Sharepointissa ja intrassa kuuluu myös tehtäviisi. Työtehtäväsi keskittyvät vahvasti raportointiin, mutta ovat samalla erittäin laajoja ja monipuolisia.

Tarjoamme

- Ystävällisen ilmapiirin ja matalan organisaation
- Loistavan roolin oppia työskentelemällä liiketoiminnan rajapinnassa
- Suuren organisaation, jolla on vahva arvopohja muiden auttamiseen
- Mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi kohti alasi asiantuntijuutta

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

Raportointi ja datan käsittely ovat avainsanoja tässä positiossa. Aito kiinnostus ja halu oppia Power BI:n sekä Data Warehousingin saloja on erityisen tärkeää. Työtehtävät ovat monipuolisia mm. raporttien laatimisen lisäksi käyttäjien ohjeistaminen. Alkuun raportointi ja tietomalleihin perehtyminen tulevat olemaan suuressa osassa työpäivinäsi, mutta tämä tehtävä tarjoaa loistavat mahdollisuudet kehittää itsestäsi tulevaisuuden asiantuntija!

Etsimällämme henkilöllä on

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta, esimerkiksi kaupallinen tai tekninen. Tehtävä sopii loistavasti esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle. Liiketoiminnan sekä johdon raportoinnin ymmärrys on tässä tehtävässä tärkeää. Liiketoiminnan ymmärtämisen lisäksi Microsoft -ympäristö, SQL -osaaminen sekä sujuva suomen kielen taito ovat vaatimuksia tässä tehtävässä menestymiseen.

Eduksi katsotaan Power BI -osaaminen, Excel- ja Sharepoint -osaaminen sekä relevantti työkokemus mm. IT-alalta.

Etsimämme henkilö on:

- Rohkea
- Oma-aloitteinen
- Hyvät kommunikaatiotaidot omaava

Muuta tietoa

Aloitus: Elo- syyskuussa 2019

Työmäärä: 20h/viikko

Kesto: 12kk, mahdollisuudet keskustella jatkosta

Sijainti: Helsinki (00530)

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/jr-raportointiosaaja-helsingin-diakonissalaitos/15028288

Jaa ilmoitus