Opiskelijatöihin.fi

Neste Engineering Solutions /Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.7.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
28.7.2019

Työpaikan lähiosoite
Teknologiantie 36 Teknologiakeskus Kilpilahti 06850, Kulloo

Lisätietoja antaa
Maiju Virta

Putkistosuunnittelija

Työtehtävän kuvaus ​Oletko jo jonkin verran kokemusta kerryttänyt putkistosuunnittelija, jota kiinnostaa työskentely yhdessä öljy- ja kaasualan johtavista kansainvälisistä yrityksistä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Neste Engineering Solutionsille  kokoaikaista putkistosuunnittelijaa Porvoon Kilpilahteen. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus
Academic Work etsii kokoaikaista Putkistosuunnittelijaa Porvoon Kilpilahteen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme Neste Engineering Solutionsille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen krn01@academicwork.fi.

Työtehtävä
Pääsääntöiset työtehtäväsi liittyvät pienprojektien putkistosuunnitteluun. Työtehtävä sisältää paljon kenttäkäyntejä, joiden perusteella suunnitelmia piirretään. Työssäsi tulet käyttämään pääasiassa AutoCAD 2D:tä, Microstationia sekä Smart 3D-ohjelmia. Pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä, joka tukee sinua työtehtävässä.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä alansa johtavassa biokaasun ja kemianalan kansainvälisessä yrityksessä. Sinut tullaan perehdyttämään tehtäviin sekä käytettäviin järjestelmiin.

Etsimällämme henkilöllä on
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (AMK/DI). Lisäksi toivomme, että olet kerryttänyt jo työkokemusta alalta esimerkiksi kesätöiden kautta. Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja reipas. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja lisäksi kykenet myös kommunikoimaan englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

Tehtävään soveltuva korkeakoulutus (AMK/DI)

Aikaisempaa työkokemusta alalta

Ratkaisukeskeinen ja reipas työote

Sujuva suomen kielen taito ja hyvä englanti

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta AutoCAD 2D, Microstation tai Smart 3D- ohjelmista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Porvoo, Kilpilahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 10.6.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen krn01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Yrityskuvaus
Neste Engineering Solutions on suunnittelutoimisto, joka työllistää yli 1 000 suunnitteluosaajaa ja alihankkijaa jotka ovat avainasemassa Nesteen investointi- ja kehityshankkeissa. Neste Engineering Solutionsilla on maailman kärkiosaamista erityisesti öljynjalostus- ja bioteknologian alueilta. Öljynjalostajien lisäksi Neste Engineering Solutionsin asiakkaita ovat kaasu-, petrokemian ja kemianteollisuuden sekä biotekniikan alan yritykset maailmanlaajuisesti.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/putkistosuunnittelija-neste-engineering-solutions-porvoon-kilpilahti/15022896

Jaa ilmoitus