Opiskelijatöihin.fi

MRC Global

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.7.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
15.7.2019

Työpaikan lähiosoite
Viinikankaari 7 01530, Vantaa

Lisätietoja antaa
Jenni Tontti / aTalent Recruiting, p. +358407508821, email: jenni.tontti@atalent.fi

Inside Sales Representative

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Kokoaikainen, Vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Työaika: 38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Sijainti: Viinikankaari 7, 01530 Vantaa
Haku-DL: 15.7.2019

MRC Global (Finland) Oy on osa amerikkalaista MRC Global Inc. -pörssiyritystä. MRC Global on yksi maailman johtavista putkistotuotteiden, teollisuusventtiileiden ja muiden virtauksensäätölaitteiden varastoijista ja jakelijoista. Pohjois-Amerikan ja Euroopan lisäksi yrityksellä on toimipisteitä mm. Kauko-Idässä ja Oseaniassa. MRC Global (Finland) Oy aloitti toimintansa vuonna 2007. Tämän reilun kymmenen vuoden aikana olemme tasaisesti kasvattaneet asiakaskuntaamme ja olemme tulleet tunnetuksi luotettavana ja asiakaskeskeisenä yhteistyökumppanina. Konttorimme ja varastomme sijaitsevat Vantaalla lentokentän kupeessa.

MRC Global etsii pohjoismaisen myyntitiiminsä tueksi kokoaikaista Inside Sales Representativea Vantaalle! Tässä roolissa tuet MRC Globalin myyntiä ja työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti myyntiprosessin tukemisen eri vaiheista, kuten tarjous- ja tilauskäsittelystä, toimitusvalvonnasta sekä lähtevien toimitusten hallinnasta. Saat myyjältä tarvittavat työkalut ja ohjeet tekemiselle, joiden avulla pystyt pitämään näpeissäsi esimerkiksi dokumenttien hallintaa sekä olemaan tukena myynnin ja projektien vaiheissa. Olet myös tarvittaessa suorassa yhteydessä MRC Globalin asiakkaisiin, päämiehiin sekä muihin eri projektien jäseniin.

Työssä menestyminen vaatii sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Toivomme sinun olevan yhteistyökykyinen, hyvillä kommunikaatiotaidoilla varustettu, teknisestä myynnistä kiinnostunut tekijä. Emme edellytä, että sinulla olisi vielä kokemusta teknisestä myynnistä, vaan sen sijaan arvostamme intoa kehittyä ja oppia lisää alasta. Koska asiakkaamme toimivat Suomen lisäksi myös muissa pohjoismaissa sekä Euroopassa, edellytämme hakijalta suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Odotamme hakijalta:
-Relevantteja opintoja, esim. kaupallisen tai teknisen alan opintoja
-Työkokemusta myynnin tuesta tai toimistotehtävistä
-Oma-aloitteista ja toimeentarttuvaa asennetta
-Kiinnostusta teknillistä alaa kohtaan
-MS Office-taitoja, erityisesti Excel-osaamista
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsomme:
-Aiemman työkokemuksen teknilliseltä alalta tai venttiili- ja putkistotuotteiden tuntemuksen
-SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemisen
-Ruotsin kielen osaamisen

MRC Global tarjoaa sinulle:
-Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön, jossa opit monia eri tehtäviä ja toimintoja. Tässä roolissa pääset näkemään laajasti teknisen myynnin kenttää ja pääset monipuolisesti sen vaiheisiin mukaan
-Mahdollisuuden toimia tärkeänä palasena pohjoismaisen liiketoimintamme kehittämisessä
-Menestyksellisen ja vakavaraisen yrityksen turvallisuuden ja sen tarjoamat kehittymismahdollisuudet
-Kilpailukykyisen palkan ja hyvät edut, sekä miellyttävän ja joustavan työympäristön
-Mahdollisuuden luoda uusia kontakteja ympäri maailmaa

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 15.7.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/mrc-global-inside-sales-representative-7-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

MRC Globalista voit lukea lisää täältä: https://www.mrcglobal.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 75 08821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme MRC Globalin palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus