Opiskelijatöihin.fi

Wihurin Tekninen Kauppa

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.7.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
23.7.2019

Työpaikan lähiosoite
Pyhtäänkorventie 4 01530, Vantaa

Lisätietoja antaa
Jenni Tontti / aTalent Recruiting, Vilma Järvinen / aTalent Recruiting

Projektikoordinaattori (käyttöliittymä- ja mobiiliratkaisut)

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Kokoaikainen, Vakituinen
Haettu tausta: Joustava
Toivottu aloituspäivämäärä: ASAP, Elokuun alku
Sijainti: Pyhtäänkorventie 4, 01530 Vantaa
Haku-DL: 23.7.2019

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Wihurin Tekninen Kauppa etsii nyt innostunutta Projektikoordinaattoria käyttöliittymä- ja mobiiliratkaisujen pariin! Tässä tehtävässä ensimmäisen vuoden työskentelet osana projektitiimiä toiminnanohjausjärjestelmän uudistusprojektissa, jonka jälkeen muissa järjestelmäratkaisuhankkeissa kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. ERP-uudistushankkeessa työskentelet monipuolisesti SAP Fiori -työkalujen käyttöönoton ja kehittämisen parissa. Työnkuvaasi kuuluu mm. käyttöliittymien testaaminen, uusien järjestelmämahdollisuuksien tutkiminen ja kouluttaminen key usereille ja aktiivinen yhteydenpito sekä sisäisiin että ulkoisiin sidosryhmiin. Lisäksi selvität mobiilipuolen mahdollisuuksia yhdessä IT-tiimin kanssa, sekä tuet key usereita mobiililaitteiden käytössä. Ratkaisuarkkitehtuuriimme kuuluvat mm. SAP S/4 HANA, SAP C4C, SAP Field Service Management ja SAP Solman testausjärjestelmä.

Etsimme ennen kaikkea oppimishaluista, omatoimista ja vastuullisella otteella ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettua tekijää. Odotamme sinulta teknistä orientoituneisuutta, mutta annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja onnistumistasi tukee asiantunteva projektitiimi. Etsimällämme henkilöllä on palava halu kehittyä työssään ja oppia lisää myös pidemmällä tähtäimellä. Tarjoamme sinulle siis loistavan tilaisuuden päästä kehittämään omaa asiantuntijuuttasi ja kasvaa tehtävässä omat mielenkiinnon kohteesi ja osaamisesi huomioiden.

Wihurin Tekninen Kauppa tarjoaa sinulle:

- Vakituisen työn ja vastuullisen roolin teknisen kaupan johtavassa asiantuntijayrityksessä
- Tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti esim. käyttöliittymä- ja mobiiliratkaisujen ja projektinhallinnan parissa, sekä kasvattaa liiketoiminnan tuntemustasi
- Kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen
- Hyvät urakehitysmahdollisuudet suomalaisessa kansainvälisesti toimivassa monialakonsernissa

Odotamme sinulta:

- Soveltuvaa opintotaustaa tai kerrytettyä vastaavaa osaamista
- SAP-ympäristön perusteiden hallitsemista
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Oppimishaluista ja innostunutta asennetta, sekä paineensietokykyä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- Kiinnostus mobiiliteknologian mahdollisuuksiin
- Aikaisempi kokemus SAP-ympäristöstä tai muista ERP-järjestelmistä
- Ymmärrys API-rajapinnoista ja järjestelmäintegraatioista
- Kokemusta projektikoordinaattorin tai projektisuunnittelijan roolissa - toimimisesta tai vastaavista tehtävistä

Oletko sinä etsimämme reipas ja teknisesti orientoitunut Projektikoordinaattori? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään tiistaina 23.7.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihurin-tekninen-kauppa-projektikoordinaattori-7-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Wihurin Tekniseen Kauppaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://www.tekninenkauppa.fi/. Hakuprosessia, aikatauluja ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa 9.-19.7. välillä Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi) ja 22.-23.7. välillä Rekrytointipäällikkö Vilma Järvinen +358 50 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Teknisen Kaupan palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/projektikoordinaattori-5

Jaa ilmoitus