Opiskelijatöihin.fi

Pöyry

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.8.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan syys-lokakuussa 2019

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
15.8.2019

Työpaikan lähiosoite
Jaakonkatu 3 01770, Vantaa

Lisätietoja antaa
Mikaela Johansson / aTalent Recruiting p.+358 50 351 2400

Ratasuunnittelija

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen (mahdollisuus osa-aikaisuuteen)
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe, valmistunut tai jo muutaman vuoden työkokemus
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan syys-lokakuussa 2019
Sijainti: Jaakonkatu 3, Vantaa, tai Hatanpäänkatu 1, Tampere
Haku-DL: to 15.8.

Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Tarjoamme asiakkaille lämpö- ja sähkövoiman tuotantoon, siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, biojalostukseen ja kemianteollisuuteen, kaivos- ja metalliteollisuuteen, sekä infraan, vesihuoltoon ja ympäristöön liittyviä palveluja. Pöyry on innovatiivinen yritys, joka työllistää toimialojensa luovimpia ajattelijoita. Lahjakkaista asiantuntijoista muodostuvat tiimimme ympäri maailmaa kehittävät älykkäitä ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin hyödyntäen viimeisimpiä digitaalisia innovaatioita. Pöyryllä on 5500 asiantuntijaa ympäri maailmaa 40 eri maassa, ja Suomessa 1600 pöyryläistä 20 eri paikkakunnalla. Pöyryn liikevaihto vuonna 2018 oli 580 miljoonaa euroa, ja yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssissä.

Yhdistimme voimamme ÅF:än kanssa 22.2.2019, mikä tarkoittaa, että meitä on tänä päivänä yli 16 000 suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijaa ympäri maailmaa. Uskommekin, että muutos tapahtuu, kun ihmiset ja rohkeat ideat kohtaavat. Haluatko olla osa tätä matkaa?

Etsimme Pöyrylle kehityshaluista ratasuunnittelijaa osaksi seitsemän hengen ratasuunnittelutiimiä Vantaalle. Väestö- ja tuotantorakenteen muutokset sekä ilmastonmuutos lisäävät liikenneinfrastruktuuriin kohdistuvia paineita ja vastauksena näihin haasteisiin Pöyry tarjoaa kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja tehokkaaseen ja turvalliseen liikkumiseen. Yrityksen osaaminen kattaa kaiken rauta- ja raitioteistä metroihin ja yritys tunnetaan mielenkiintoisista sekä merkittävän isoista hankkeista, kuten Länsimetrosta, Tampereen raitiotiestä sekä Suomen ja Viron välisestä Finest Bay Area -hankkeesta (lue lisää yrityksen projekteista: https://www.poyry.fi/projektit). Pöyryn tärkeimpiä asiakkaita Suomessa ovat Väylävirasto, kaupungit ja kunnat sekä yksityiset väyläinfraa hallinnoivat yritykset. Pöyryn ratasuunnittelijana sinulla on mahdollisuus osallistua valtakunnan merkittävimpien väylähankekokonaisuuksien suunnitteluun ja jättää kädenjälkesi rakennettuun ympäristöön niin Suomessa kuin myös kansainvälisillä markkinoilla.

Toimenkuvaasi kuuluvat ratahankkeisiin liittyvät eri suunnittelu- ja mallinnustehtävät – aina esisuunnittelusta käytännön toteutukseen – pääsuunnittelijan ja projektipäällikön johdolla. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan tehtäviisi voi kuulua mm. ratalinjan geometrian suunnittelu, ratarakenteen mallintaminen, määrä- ja kustannuslaskenta, kuivatusjärjestelyiden suunnittelu sekä kokonaisuuden optimointi yhteistyössä hankkeen muiden suunnittelijoiden kanssa. Ratasunnitteluprojektit ovat monialaisia ja niihin liittyy myös olennaisesti esimerkiksi pohjarakenteiden, tie- ja katujärjestelyiden, siltojen ja kalliorakenteiden suunnittelu. Ratasuunnittelijana yksi tärkeimpiä tehtäviäsi onkin näiden yhteensovittaminen liikennejärjestelmän ja ympäristön kannalta.

Ratasuunnittelijana teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea energinen ja yritteliäs lähestymistapa sekä “tekemisen meininki” - huolellisuutta ja vastuullisuutta unohtamatta. Olet lisäksi teknisesti näppärä ja hallitset jonkin alalla käytettävistä suunnitteluohjelmista. Voit olla joko urasi alkutaipaleella, tai jo kokeneempi ratasuunnittelija, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa ratasuunnittelijana monipuolisten suunnittelutehtävien ja merkittävien väyläinfrahankkeiden siivittämänä!

Hakijalta odotamme:
- Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason koulutusta
- Aiempaa kokemusta infra-alalta
- Jonkin alalla käytettävän suunnitteluohjelmiston hallintaa, esim. Tekla Civil, Novapoint, Bentley
- Aitoa halua oppia uutta ja kehittyä
- Sujuvaa englannin kielen osaamista sekä mieluiten myös suomen kielen osaamista

Lisäksi katsomme eduksi:
- Aiemman kokemuksen vastaavista ratasuunnittelun tehtävistä

Pöyry tarjoaa sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkuvan Suomen parhaassa ratasuunnittelutiimissä. Lisäksi käytössäsi ovat alan parhaat suunnitteluohjelmistot, monipuoliset henkilöstöedut, urakehitysmahdollisuudet ja tietysti mahtavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Sinut perehdytetään yrityksen toimintaympäristöön ja saat organisaatiolta kaiken työn suorittamiseen tarvitsemasi tuen. Työ on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet: tehtävä sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelijalle työaikojen ollessa tarvittaessa sovitettavissa opintojen oheen, minkä lisäksi yritys tarjoaa mahdollisuuden tehdä lopputyön. Pöyryllä voit syventää osaamistasi tietyllä sektorilla, tai laajentaa osaamistasi uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Pöyryn palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi viimeistään 15.8.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/poyry-ratasuunnittelija-8-2019 . Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

Pöyrystä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.poyry.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin ajalla 6. - 15.8.2019 vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

You can also read the English version here: https://atalent.fi/en/open-position/ratasuunnittelija

Www

https://atalent.fi/open-position/ratasuunnittelija

Jaa ilmoitus