Opiskelijatöihin.fi

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 18.8.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
18.8.2019

Työpaikan lähiosoite
Revontulenkuja 1, 02100 Espoo 02100 , Espoo

Lisätietoja antaa
Mikko Lahti / aTalent Recruiting

Tekninen asiantuntija (kiinteistötietojärjestelmät)

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täyspäiväinen, määräaikainen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Työaika: 37,5 h/vk
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Sijainti: Revontulenkuja 1, 02100 Espoo
Haku-DL: 18.8.2019

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy on LähiTapiola-ryhmän omistama kiinteistövarainhoidon palveluja tuottava yritys. LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy harjoittaa kiinteistöalalla suorien kiinteistösijoitusten, pääoma- ja erikoissijoitusrahastojen hallinnointia ja näihin liittyvää neuvontaa sekä konsultointia, sijoitus- ja rahoitusneuvontaa, tilojen vuokrausta ja markkinointia, isännöintiä ja hallinnointia, kiinteistöarviointia, kiinteistönvälitystä, rakennuttamis-, ylläpito- ja kehitystoimintaa sekä osto- ja myyntipalvelutoimintaa. Vuoden 2018 lopussa LähiTapiola Kiinteistövarainhoito hallinnoi noin 2,7 miljardin euron arvoista kiinteistökantaa.

Haemme Teknistä asiantuntijaa liittymään LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon organisaatioon Espooseen. Tulet sijoittumaan kiinteistöjohtamisen toimintoon, jossa toimimme sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa yhteistyössä kiinteistöhankkeiden parissa. Tehtäviisi kuuluvat käytössä olevien huoltokirjajärjestelmien sekä tieto- ja projektipankkijärjestelmien pääkäyttäjän tehtävät, jotka pitävät sisällään yhteistyön järjestelmätoimittajien ja käyttäjien (suunnittelijat, urakoitsijat, kiinteistöpäälliköt ja isännöitsijät) kanssa. Käyttöoikeuksienhallinta, tietoturvallisuus, järjestelmien ohjeistuksen ylläpitäminen ja käyttäjien ohjeistaminen sekä koulutus ovat niin ikään tärkeä osa tehtävänkuvaasi. Lisäksi vastaat kiinteistökannan sähköisen piirustusarkiston ylläpidon tehtävistä. Kiinnostuksesi ja taitotasosi mukaan pääset myös tukemaan vuokrausta laatien markkinointimateriaalia, kuten tilojen alustavia pohjakuvia. Tukenasi tehtävässä toimivat kiinteistöjohtamisen asiantunteva tiimi ja tietojärjestelmien palveluntarjoajat, jotka tarjoavat perehdytystä ja ohjeistusta, jotta pääset tehtävässä tehokkaasti alkuun. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaasijaisuus, jonka kesto on vähintään vuosi.

Etsimme tehtävään teknisesti orientoitunutta henkilöä esimerkiksi teknisen ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkinnon koulutustaustalla. Voit olla vastavalmistunut henkilö, mutta näemme eduksi, mikäli olet jo työskennellyt kiinteistöalalla esimerkiksi suunnittelun, isännöinnin tai rakentamisen parissa. Teknisenä asiantuntijana toimiessasi tarvitset itseohjautuvan työskentelyotteen ja palvelualttiin asenteen tukiessasi sidosryhmiämme heidän vaihtuvissa tarpeissaan. Pääset erityisen menestyksekkäästi tehtävässä alkuun, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta CAD-, Granlund Manager- tai Buildercom-ohjelmistojen käytöstä.

Tässä roolissa kehityt asiantuntijaksi kiinteistösijoittamisen elinkaareen liittyvissä teknisissä tehtävissä alan pitkäaikaisen ja merkittävän toimijan mukana. Pääset näkemään monipuolisia kehityshankkeita ja syventymään kiinteistövarainhoitoon sekä taloudellisesta että teknisestä näkökulmasta. Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstön käytössä oleva kuntosali. Modernit toimistotilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä Espoon Tapiolassa.

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvaa teknistä opintotaustaa erityisesti ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta
- Kiinnostusta työskennellä kiinteistötietojärjestelmien parissa asiakaslähtöisesti
- Hyviä vuorovaikutustaitoja eri sidosryhmien kanssa
- Suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aiempi työkokemus kiinteistöalalta tai muista vastaavanlaisista teknisen asiantuntijan tehtävistä
- Osaaminen CAD-, Grandlund Manager - tai Buildercom-suunnitteluohjelmien parista

Mikäli kiinnostuit ja koet soveltuvasi Teknisen asiantuntijan tehtävään, lähetä hakemuskirjeesi, CV:si ja viimeisin opintosuoritteesi viimeistään 18.8.2019 seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/lahitapiola-kiinteistovarainhoito-tekninen-asiantuntija-kiinteistotietojarjestelmat-8-2019 Mainitsethan hakemuskirjeessäsi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Lähetäthän hakemusdokumenttisi PDF-muodossa.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon palvelukseen. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.

LähiTapiola Kiinteistövarainhoitoon voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://www.lahitapiola.fi/tietoa-lahitapiolasta/yhtiot/kiinteistovarainhoito/ ja www.toimitilat.lahitapiola.fi.

Tehtävästä, aikataulusta ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalent Recruitingin rekrytointipäällikkö Mikko Lahdelta (+358 400 495 946, mikko.lahti@atalent.fi.)
Www

https://www.lahitapiola.fi/tietoa-lahitapiolasta/yhtiot/kiinteistovarainhoito/

Jaa ilmoitus