Opiskelijatöihin.fi

M&J Dynastia Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.9.2019

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Syksyllä sop.muk.

Palkkaus
Koulutuspalkka+provisiot+bonukset

Haku päättyy
30.9.2019

Työpaikan lähiosoite
Hapelähteenkatu 35 70110, Kuopio

Lisätietoja antaa
Janiina Kekkonen 0445264462

Myyntineuvottelija

Työtehtävän kuvaus M&J Dynastia Oy, telemarkkinoinnin asiantuntijayritys Savon sydämestä. Olemme vakaavarainen, luotettava perheyritys, meille on myönnetty korkein AAA-Luottoluokistus ja olemme myös ASML:n reilun pelin jäsen.

Toimimme Kuopiossa, Varkaudessa, Jyväskylässä, Oulussa, Helsingissä sekä Kajaanissa ja meillä työskentelee 120-150 työntekijää ajankohdasta riippuen

Toimimme yhteistyössä mm. Suomen suurimpien kustantajien, Suomen Terveysravinnon ja Hohde-luonnonkosmetiikan kanssa.

Menestyksekkään kesän jälkeen vahvistamme osa-aikaisten tiimejämme. Tuotteilla on kova kysyntä ja etsimme nyt 6 henkilöä vahvistamaan joukkuettamme.

Työ soveltuu erinomaisesti opiskelujen oheen ilman, että koulu kärsii. Työvuoroihin pystyy vaikuttamaan ja töitä tehdään 10-15h/vko joko aamu- tai iltavuorossa, myös la-vuorot mahdollisia. Toimisto on auki 8:45-20:30 eli jokaiselle löytyy varmasti sopiva aika ja työvuorot voidaan sovittaa hyvin yhteen lukujärjestyksen kanssa. Työ on rentoa, kevyttä ja palkitsevaa.Tarjoamme hyvän koulutuksen alan ammattilaisilta, panostamme aidosti jokaiseen yksilöön, hyvät tuotteet ja valmiit asiakasrekisterit sekä motivoivan, selkeän, turvallisen ja reilun palkkauksen.

Panostamme hyvään työilmapiiriin ja meillä on tälläkin hetkellä käynnissä huikeita kilpailuita, joihin myös sinä olet oikeutettu osallistumaan.

Hakijalta odotamme energistä otetta työntekoon ja sujuvaa suomenkielen taitoa. Aikaisempaa kokemusta emme vaadi kattavan perehdytyksemme ansiosta, asenne ja halu tehdä töitä

Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten nyt kannattaa olla nopea!
Www

http://mjdynastia.fi

Jaa ilmoitus