Opiskelijatöihin.fi

M&J Dynastia Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.9.2019

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sop.muk.

Palkkaus
Sop.muk.

Haku päättyy
30.9.2019

Työpaikan lähiosoite
Hapelähteenkatu 35 70110, KUOPIO

Lisätietoja antaa
Janiina Kekkonen 0445264462

Team Leader työharjoittelupaikka

Työtehtävän kuvaus M&J Dynastia Oy, telemarkkinoinnin asiantuntijayritys Savon sydämestä. Olemme vakaavarainen, luotettava perheyritys, meille on myönnetty korkein AAA-Luottoluokitus ja olemme myös ASML:n reilun pelin jäsen.
Toimimme Kuopiossa, Varkaudessa, Jyväskylässä, Oulussa, Helsingissä sekä Kajaanissa ja meillä työskentelee 120-150 työntekijää ajankohdasta riippuen. Toimimme yhteistyössä mm. Suomen suurimpien kustantajien, Suomen Terveysravinnon lisäravinteiden ja Hohde- luonnonkosmetiikan parissa.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä harjoittelemaan esimiestaitoja, myynnin valmentamista ja johtamista, rekrytointia ja tavoitteellisen myyntityön toteuttamista ja palkkaamme 2 harjoittelijaa Kuopion toimistoomme.

Etsimämme henkilöt ovat kunnianhimoisia ja myynnistä aidosti kiinnostuneita, rohkeita ja periksiantamattomia, haluavat kehittyä ja oppia uutta, omaavat tavoitteellisen asenteen työntekoon ja haluavat omalla esimerkillään johtaa omaa tiimiä kohti huipputuloksia. Kokemusta emme edellytä, sillä koulutamme kyllä tehtäviin perusteellisesti.

Harjoittelu on palkallinen ja kesto voidaan räätälöidä vaadittavan tuntimäärän mukaan, yleensä harjoittelut ovat kestäneet 3-4 kuukautta.

Tarjoamme:
- Ammattilaisten opit ja tuen
- Mahdollisuuden kehittää itseäsi voimakkaasti kasvavassa yrityksessä
- Vastuullisen ja monipuolisen työn
- Hyvät ja kilpailukykyiset ansiot
- Alan tunnetuimmat tuotteet myytäviksi

Kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi, joten ota yhteyttä pikaisesti! Tuleva joukkueesi odottaa sinua!
Www

http://mjdynastia.fi

Jaa ilmoitus