Opiskelijatöihin.fi

Clas Ohlson Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 18.8.2019

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Palkkaus
Kaupan alan TES:n mukaan.

Haku päättyy
18.8.2019

Työpaikan lähiosoite
Kauppakatu 26 80100, Joensuu

Lisätietoja antaa
Carita Mustonen, 040 709 0547 (pe 9.8 klo 15-17 ja to 15.8 klo 15-17).

Myyjä

Työtehtävän kuvaus Clas Ohlson on moderni vähittäiskauppaketju, joka jatkaa kasvuaan niin kokonsa puolesta kuin suosiollakin mitattuna. Rakastamme uusia haasteita ja projekteja ja pyrimme aina löytämään käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja. Haluamme olla avuksi ja jakaa tietoa. Olemme erittäin ylpeitä siitä, mitä teemme, ja sen huomaa. Vahva tiimihenki ja halu tehdä kauppaa näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Haemme Joensuun myymäläämme uusia clasulaisia helpottamaan asiakkaiden elämää kaikenlaisissa kodeissa!

Olet etsimämme uusi clasulainen, mikäli olet oma-aloitteinen ja myyntihenkinen ongelmanratkaisija, joka haluaa palvella asiakkaita tavallista paremmin. Hoidat myymälän päivittäisiä tehtäviä yhdessä tiimisi kanssa ja rakennat hyvää tiimihenkeä työhösi sitoutuen.

Sinulla voi olla jo kokemusta asiakkaiden kohtaamisesta myynti- tai asiakaspalvelutyössä, mutta tärkeintä on oikeanlainen asenne. Me Clas Ohlsonilla olemme ylpeitä siitä, että autamme ja innostamme ihmisiä tarjoamalla käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja edulliseen hintaan joka päivä.
Saatat kenties jo olla lähipiirisi luottohenkilö esimerkiksi elektroniikan tai kodintuotteiden suhteen, mutta saat meiltä myös kattavan perehdytyksen myymälöissämme tarjottaviin tuoteryhmiin.
Vaalimme työyhteisössämme yrityskulttuurimme perustaa, Clas Ohlson -henkeä, joten pääset osaksi lämminhenkistä ja avointa työilmapiiriä.
Hae mukaan jättämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi 18.8.2019 mennessä.

Työtehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia ja osa-aikaisia 10-20h/viikko.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Carita Mustonen 040 709 0547 (pe 9.8 klo 15-17 ja to 15.8 klo 15-17).

Clas Ohlson on kansainvälinen vähittäiskauppaketju. Päivittäin noin 4700 työntekijää yli 200 myymälässä ja toimistoilla viidessä maassa auttaa ja innostaa ihmisiä tarjoamalla käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja edulliseen hintaan joka päivä. Suomessa Clas Ohlsonilla on 42 myymälää sekä verkkokauppa. Lisätietoja yritys.clasohlson.fi.
Www

https://ura.clasohlson.com/jobs/263613-myyjia-joensuu

Jaa ilmoitus