Opiskelijatöihin.fi

Tilintarkastus Inkeröinen & Himanen Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.9.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
2.1.2020/sopimuksen mukaan

Palkkaus
12 euroa/tunti

Haku päättyy
30.9.2019

Työpaikan lähiosoite
Linnankatu 5 50100, Mikkeli

Lisätietoja antaa
Juho Himanen 0505940362

Tilintarkastustrainee

Työtehtävän kuvaus Tilintarkastus Inkeröinen & Himanen Oy on Patentti- ja rekisterihallituksen hyväksymä tilintarkastusyhteisö. Toimistomme sijaitsee Mikkelissä ja yhtiön palveluksessa työskentelee tällä hetkellä kuusi henkilöä. Tarjoamme asiakkaille tilintarkastukseen, verotukseen ja yritysjärjestelyihin liittyviä palveluita. Tavoitteenamme on huolehtia siitä, että palvelemme asiakkaitamme osaavasti, laadukkaasti ja tehokkaasti. Keskitymme erityisesti palvelemaan omistajajohtoisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Osa asiakkaistamme on yleisen edun kannalta merkittäviä yhteisöjä.
Etsimme nyt joukkoomme kahta tilintarkastustraineeta 3-6 kuukauden määräaikaisiin työsuhteisiin. Traineejakso ajoittuu tammi-kesäkuulle 2020. Traineena osallistut tarkastusten suunnitteluun ja toteutukseen kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa. Traineejakson aikana pääset näkemään, mitä tilintarkastus on käytännössä. Harjoittelun päätyttyä voimme tarjota mahdollisuutta jatkaa myös vakituisessa työsuhteessa.

Toivomme, että
• Olet vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva laskentatoimen opiskelija yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta
• Mahdollisesti omaat jo työkokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä taloushallinnon ohjelmista
• Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen
• Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja tunnollinen
• Pystyt analyyttiseen ja tarkkaan työskentelyyn
• Hallitset Office-ohjelmat

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi ja lähetä avoin hakemus 30.9.2019 mennessä osoitteeseen juho.himanen@ajaudit.fi. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi sekä viimeisin opintorekisteriote.
Lisätietoja antaa yhtiön toimitusjohtaja KHT Juho Himanen p. 050 594 0362.
Www

http://www.ajaudit.fi/

Jaa ilmoitus