Opiskelijatöihin.fi

Outotec Oyj / Academicwork

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.9.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
13.9.2019

Työpaikan lähiosoite
Työ on liikkuvaa ympäri Suomea 002150, Espoo

Lisätietoja antaa
Nora Tawast, +358 106 805 600

Field Service Technician Outotecille

Työtehtävän kuvaus Outotec Oyj on yksi teknologiamaailman edelläkävijöistä, kestävän kehityksen ollessa toiminnan ytimenä. Field Service Technicianin tehtävä tarjoaa sinulle itsenäisen ja käytännönläheisen työnkuvan, jossa pääset vaikuttamaan omaan tekemiseesi sekä ottamaan vastuuta ja kehittymään urallasi. Mikäli nautit työstä, jota pääsee tekemään käsin ja nautit liikkuvasta työstä, lue lisää ja hae paikkaa.

About the role

Käytännönläheinen työ sisältää suurimmaksi osaksi asiakkaiden eri tehtailla tapahtuvaa mekaanista työtä huoltoon ja asennukseen liittyen. Työ on erittäin liikkuvaa, sisältäen matkustusta lähes päivittäin pääosin eri puolella Suomea. Työskentelet merkittävässä määrin myös asiakasrajapinnassa ohjeistaen ja kouluttaen asiakkaita huollon ja asennuksen toimenpiteissä. Lisäksi toimit tarvittaessa Outotecin myynnin tukena kartoittamalla laitteiden hankintatarpeita huoltotarkastuksien yhteydessä. Tehtävässä menestyminen edellyttää teknisen ymmärryksen lisäksi erityisesti omatoimista, yhteistyökykyistä asennetta ja halua oppia.

Tarjoamme

Toisiaan tukevan ja kokeneen tiimin hyvällä ryhmähengellä
Hyvät etenemismahdollisuudet, esim. mahdollisuuden edetä myöhemmin Field Service Specialistiksi

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Job duties

Huoltotoimenpiteet ja asennustyöt asiakasrajapinnassa
Mekaaniseen työhön liittyvää asiakkaan neuvontaa ja ongelmanratkaisua
Raportointitehtäviä ja standardeihin kuuluvia tarkastustehtäviä

We are looking for

Tehtävää tukeva teknillinen koulutus
Jonkin verran aikaisempaa relevanttia työkokemusta, esim. konepajatyöskentelystä tai asentajan tehtävistä tai harrastuneisuutta alaa kohtaan
Valmiutta ja halua matkustaa työssä
Sujuva suomen ja englannin kielen taito
Ajokortti

Etsimämme henkilö on:

Oma-aloitteinen
Yhteistyökykyinen
Joustava

Muuta tietoa

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Kesto: 12 kk
Sijainti: Uusimaa (työ on luonteeltaan liikkuvaa ja tapahtuu pääsääntöisesti ympäri Suomea)

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Outotecin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Client information

Outotec on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/field-service-technician-outotecille/15030660

Jaa ilmoitus