Opiskelijatöihin.fi

Nordic Visions

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 19.10.2019

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
sop. muk.

Palkkaus
sop. muk.

Haku päättyy
19.10.2019

Työpaikan lähiosoite
Wallininkuja 4 00530, Helsinki

Lisätietoja antaa
Robert Ramstedt 0405445300

B2B myyntikonsultiksi myymään viestintäpalveluita

Työtehtävän kuvaus Lontoolais-helsinkiläinen viestintätoimisto, joka auttaa mm. statup-yrityksiä maailmalle, tuottaa mobiiliaplikaatioita sekä pureutuu liiketoiminnan kehitykseen, jotta markkinoinista saatu huomio voidaan kääntää euroiksi kaikkein tehokkaimmin.
Emme vietä kaikkia päiviä samalla toimistolla vaan hyödynnämme luovasti erilaisia työskentelytiloja, joita löytyy pitkin kaupunkia.
Työntekijöillemme hyvinvointi on kaikki kaikessa -- teemme henkilökohtaisen oppimispolun, tuemme harrastuksia työn ulkopuolella sekä teemme jännittäviä retkiä.
Meillä voit tehdä kampanjoiden tuottamista ja hallintaa, graafista suunittelua, www-sivujen tuotanto tai vaihtoehtoisesti myydä projekteja uusille asiakkaille.
Halutessasi voimme kouluttaa sinusta myös yritysvalmentajan, mikäli haluat tähdätä vieläkin korkeammalle.
Ei myöskään sovi unohtaa yrityksen kansainvälistä ulottuvvuutta Eurooppaan ja sen ulkopuolelle.
Tule myymään lontoolais-helsinkiläisen viestintätoimiston viestintäpalveluita yrityksille!
Asiakkaina niin startup-yritykset kun pidemmälle ehtineet. Rakenamme sinulle oman oppimispolun ja askeleet kansainvälistyviin yrityksiin.
Lähetämme sinut verkottumistilaisuuksiin, opetamme modernit työnteon tavat, toisinaan palkitsemme konsertilla tai matkalla ja ylimalkaan hyvä meininki on se mihin uskomme, sillä sitä kautta voit saavuttaa tuloksia. 
Myyt viestinnän kokonaisratkaisuja vision kirkastamisesta, markkinoinnin vuosikelloon ja itse markkinointikampanjoiden toteuttamiseen. 
Emme koe myyjää erillisenä osana vaan osallistamme tuotantoihin omien toiveiden ja kykyjen mukaisesti.
Palkkaus on aluksi provisiopohjaista (20-30% myynnistä), mutta harjoittelun jälkeen mahdollista päästä pohjapalkalle (alk. 1800€)

Työ voidaan järjestää myös Helsingin ulkopuolella.
Www

http://nordicvisions.co.uk

Jaa ilmoitus