Opiskelijatöihin.fi

Kairest oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.12.2019

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Alle 11 pv

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
Yksityinen sosiaalialan tes

Haku päättyy
31.12.2019

Työpaikan lähiosoite
Sammonkatu 12 70500, Kuopio

Lisätietoja antaa
Sanna Roppo +358 44 7641 775

Hoitoapulainen / Lähihoitaja

Työtehtävän kuvaus Haemme valtakunnallisesti toimiville asiakasyrityksillemme lähihoitajia ja hoitoapulaisia eripituisiin sijaisuuksiin Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueille.

Työt alkavat heti, kun sopiva ehdokas löytyy. Työt soveltuvat hyvin opiskelijalle lisäansioksi. Sinulta edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Hoitoapulaisen tehtäviin otamme opiskelijoita, joilla on ensimmäinen harjoittelu suoritettuna tai kokemusta hoitoapulaisen tehtävistä hoitokodeissa. Odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä sekä halua kehittyä hoito- ja hoivatyössä.

Lähihoitajalta edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran rekisteröintiä. Odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, kuntouttavaa työotetta, perushoidon vahvaa osaamista, sekä kykyä työskennellä yksin ja hoitotiimissä. Eduksi katsomme voimassa olevia lääkehoidon lupaa (LOVe /lop), hygieniapassia sekä potilastietojärjestelmien tuntemusta.

Asiakasyritykset sijaitsevat eripuolilla Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueella, jonka vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Tarjoamme haastavan työn geriatristen ja kehitysvammaisten asiakkaiden parissa, viihtyisiä työkohteita ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli kiinnostuit, toimi pian ja kirjaudu työnhakijaksi www.kairest.fi tai soita suoraan meille. Liitä hakemukseen mukaan CV ja mahdollinen tutkintotodistus ”liitetiedostot” kohdassa.

Kairest oy on 1991 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka välittää työntekijöitä kunnallisille ja yksityisille toimijoille korkealla ammattitaidolla.
Www

https://www.kairest.fi/

Jaa ilmoitus